12 puncte prin care SOV nimiceşte propaganda isterică împotriva rușilor
Life

12 puncte prin care SOV nimiceşte propaganda isterică împotriva rușilor

foto: themillenniumreport.com

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu demontează într-o postare propaganda isterică împotriva ruşilor. Acesta susţine că banii rușilor sunt la fel de buni ca banii occidentalilor, iar atitudinea anti-rusească indusă are drept scop tocmai blocarea capitalurilor ce pot veni dinspre răsărit și care pot concura cu succes capitalurile occidentalilor.

loading...
loading...

“Pe cei care li se puteau opune de aici, i-au băgat la pușcărie. Cu rușii se pare că este mult mai greu și acesta este motivul principal pentru care vedeți toată această propagandă isterică împotriva rușilor. Un număr imens dintre noi au plecat în Occident și, în general, cei care au plecat sunt în majoritatea lor, cam tot ce a produs România mai bun în materie de inteligență sau curaj în ultima perioadă. Cei care au rămas nu se pot bate de unii singuri cu marile capitaluri occidentale și au nevoie de ajutor, mai ales în condițiile în care întregul angrenaj de putere local este total aservit interesolor străine din motive lesne de înteles, iar acest ajutor fie că vă place sau nu, nu putea veni decât din partea capitalului rusesc sau chinez”, a scris SOV.

Argumentele invocate:

 1. Israelul este înconjurat de o mare islamica și o duce bine merci.
 2. Rusia nu este dușman natural al României.
 3. O relație de bună vecinătate cu Rusia nu ar impieta apartenenței noastre la structurile euro-atlantice
 4. Propoganda deșănțată anti rusă este o tîmpenie cât casa.
 5. Execeptânad problema tezaurului (care se poate negocia) ce alte acuze se pot aduce Rusiei de către România?
 6. Ne-au luat Moldova și ne-au redat Ardealul. Astăzi Moldova este stat independent iar Ardealul este în contiunare al României.
 7. Cu ce diferă impunerea comunismului de către ruși cu impunerea corporațiilor de către Occident? Cel puțin comuniștii îți dădeau o slujbă, o casă și predictibilitatea zilei de mâine.
 8. A devenit cool să-i înjuri pe ruși în condițiile în care România a fost jeuită timp de 25 de ani, de toate bogățiile ei, de către Occident, ca preț al integrării în calitate de cetățeni de categoria a treia.
 9. Unugurii, nemții, francezii, italienii și mulți alții din UE sau NATO au relații excelente cu ei, făcând bani împreună fără să se teamă că vor fi invadați de “infamul” Putin.
 10. Se vorbește de uriașul jaf făcut de ei după cel de-al 2-lea război mondial fără să se specifice prăpădul pe care l-am facut noi la ei alături de armatele lui Hitler.
 11. Se vorbește de valorile care ne leagă de Occident fără a se vorbi de valorile care ne leagă de ruși și, între noi fie vorba, parte dintre aceste valori occidentale sunt aportul elitelor intelectuale rusești.
 12. Atitudinea imperialistă a rușilor nu o depășește pe cea a americanilor, nemților sau a chinezilor. Au aceeași aroganță, autosuficiență, cu un pronunțat simț identitar sau mesianic.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });