luni, iulie 22, 2019
Politica

Semnal din PSD despre Referendumul INUTIL. Poziția secretarului general

198views

Codrin Ștefănescu a afirmat că va vota pe 26 mai pentru alegerile europarlamentare, însă nu ridica buletinul de vot pentru referendumul pe justiție. Secretarul general al PSD a precizat că „referendumul este o bășcălie” făcută de președintele Klaus Iohannis.

loading...

„Nu, eu mă duc să votez la europarlamentare. Eu mă duc să votez pentru europarlamentare și buletinul lui Klaus Werner Iohannis nu o să îl ridic. Referendumul este o bășcălie. În primul rând că cere românilor să voteze un lucru pe care ai tăi l-au făcut de zece ori cu doamna Prună, și acum este acest lucru. Este o chestie de campanie. Domnul Klaus Werner gândește că poate să mai smulgă voturi pentru ai lui. Dar se înșală amarnic. Eu personal nu voi lua acest buletin și nu voi vota. Voi fi prezent dimineața, pe 26 mai, să votez candidații la europarlamentare. Acel lucru îl voi vota. La referendum nu voi vota”, a spus Ștefănescu la B1 TV.

Klaus Iohannis a semnat joi decretul de organizare a referedumului din 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

loading...

Întrebările sunt: „1. „Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?” 2. „Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”.

loading...

Leave a Response