luni, iulie 22, 2019
Politica

De ce sondajele dau PNL peste PSD. Chirieac despre, planul TICĂLOS

218views

Cele mai multe sondaje de pe piață făcute de diverse societăți au umflat PNL atât de tare încât potrivit acestora PSD a rămas cu mult în urmă. Cifrele total bizare nu pot decât să stârnească uimirea până și simpatizanților PNL. Astfel prinde contur un plan ticălos. Analistul Bogdan a spus printre rânduri despre ce este vorba.

loading...

”Până la urmă, sondajele, știți foarte bine, sunt fluide. Am văzut că unii dau PSD-ul la 21% și PNL-ul la 26%. Eu mă întreb dacă nu cumva este o tactică, pentru că un rezultat absurd acesta! Eu mă întreb dacă nu cumva este o tactică, pentru că nu cumva în cazul PSD și a unei prăbușiri spectaculoase a PNL-ului să nu se poată urla ‘Dragnea a fraudat alegerile’, deși USR nu se poate alătura pentru că va avea un scor peste PNL”, a încheiat analistul politic Bogdan Chirieac.

De exemplu, potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL la finalul lunii februarie și începutul lunii martie, liberalii depășesc cu aproape patru procente PSD în intenția de vot la europarlamentare, în contextul în care și prezența la vot ar crește substanțial față de scrutinul din 2014. Astfel, potrivit sondajului, intenția de vot la alegerile europarlamentare ar fi următoarea:

loading...

PNL – 27,9%
PSD – 24,6%
USR-PLUS – 16%
ProRo – 6,7%
ALDE – 11,8%

În acest context, Aurelian Pavelescu a spus că liberalii știu exact cifele reale care sunt foarte slabe și de asta au devenit tot mai agresivi.

”În cel puțin 20 de județe vor avea pierderi grele, se va vedea în scorul electoral. Agresivitatea PNL denotă disperare. Aroganța și prostia i-a adus aici. Au crezut că pot manipula populația cu retorica urii și a cătușelor: azi, zbieretele lui Rareș Bogdan și Ludovic Orban nu le mai aude aproape nimeni. Cu cât zbiară mai tare, cu atât mai bine. PNL-ul nici măcar nu pricepe că nu el contează, ca partid, că a devenit numai un instrument în mâna altora, iar, atunci când nu va mai fi de folos va fi înlăturat ca o măsea stricată: vor pregăti alte formule. Iată, USR-ul, pregătit să substituie, după un plan bine coordonat.

Este important ca eforturile noastre de partid să fie însoțite de sprijinul grupurilor din spațiul virtual, facebook, pentru o mobilizare cât mai mare a oamenilor de bună credință la votul din 26 mai. Fiecare vot va conta. Cu cele două comandamente: boicotul referendumului și votul listei PSD, unde PNȚCD are propriul reprezentant”, a scris Pavelescu.

loading...

Leave a Response