luni, iulie 22, 2019
Politica

”Ia zi măi Coruptule de Iohannis, îi iei lu’ Coruptu’ de Rareș Bogdan banii înapoi furați de la Stat?”

187views

”Revenind la Consiliul European, el este condus de lideri ai PPE, care vin în România în Campanie Electorală în favoarea PNL și să ne pună placa pe care au moștenit-o de la Stalin, cea cu Corupția, care deja este uzată rău, dar încă mai prinde la prostime. Dacă tot vorbesc de Corupție, poate-l arestează Helvigh la ordin și pe Rareș Bogdan, care e mai corupt decât toți corupții la un loc, el furând de la stat mai mult decât Iohannis care a furat case cu totul”, potrivit lui Gelu Vișan. Acesta comentează dur sumitul de la Sibiu și îi criticp pe cei din PPE.

loading...

”Corupție și iar Corupție! Nu găsiți altceva, arestați-i pentru corupție!” ( Stalin) Consiliul European se reunește la Sibiu, acasă la Iohannis. De ce la Sibiu și nu la București? Pentru că Iohannis, dintre toți cei care provin din Est, este deja vasal. Iar Vasalii dau tribut și o masă bună.
Eveniment isoric(?!), spunea Radu Tudor aseară. Pe bune? O întâlnire informală a Consiliului European devine deodată “eveniment Istoric”, doar că e acasă la Iohannis?

“ Se va lua o decizie istorică”, spunea și Traian Băsescu, ceva cu Armata Europeană, pe hârtie, pentru că tot el spune, o propoziție mai departe, că va fi imposibilă de pus în practică, atâta timp cât există NATO.

loading...

Germaniei însă i-ar trebui o armată ( a mai avut una) prin care să conducă Europa și să-i așeze definitiv bocancul pe cap.  După ce i-a făcut toate pohtele ce le-a pohtit Iohannis, din toate pozițiile, inclusiv interimar la justiție ca să nu poată da ordonanțe, cum scrie și la Întrebarea Fâsâită, doamna Dăncilă e lăsată pe dinafară să zgârâie ușa. Ce n-a înțeles doamna Dăncilă este că din poziția “în genunchi” nu te bagă în seamă decât pe moment, cât să-și satisfacă fanteziile, după care te aruncă la gunoi. Lasă că trece și se mai ivește un prilej să-l satisfacă din nou pe Iohannis, care oricum e tensionat din cauza Referendumului, unde nu m-ar mira ca Dăncilă să voteze. Asta ar fi Satisfacerea Supremă! Carmen deja e geloasă rău!

Revenind la Consiliul European, el este condus de lideri ai PPE, care vin în România în Campanie Electorală în favoarea PNL și să ne pună placa pe care au moștenit-o de la Stalin, cea cu Corupția, care deja este uzată rău, dar încă mai prinde la prostime. Normal că se vor face că și vorbesc câte ceva, pentru guțulani, ca să marcheze și mai bine momentul, să se dea pe spate unii, ca dup’aia să revină la poziția clasică în genunchi.

Dacă tot vorbesc de Corupție, poate-l arestează Helvigh la ordin și pe Rareș Bogdan, care e mai corupt decât toți corupții la un loc, el furând de la stat mai mult decât Iohannis care a furat case cu totul.

Ia zi măi Coruptule de Iohannis, îi iei lu’ Coruptu’ de Rareș Bogdan banii înapoi furați de la Stat? Poate-i dai casele furate de tine la schimb!
Ete’ unde era’ corupții!  Să le spuneți și la ăia de la CE să vă pună pe ordinea de zi de la Ședință, că poate le furați și lor de-o ciorbă.  Corupților!”, a scris Vișan.

loading...

Leave a Response