luni, iulie 22, 2019
Politica

Se rupe Coaliția? Cea mai dură lovitură pentru Dragnea și PSD din partea ALDE

198views

Tensiuni în Coaliție înainte de europarlamentare. Organizația județeană Alba a ALDE a sesizat Biroul Electoral Județean Alba cu privire la „încălcarea gravă a legislației privind desfășurarea campaniei electorale”, de către PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS, în ceea ce privește afișajul electoral. Astfel, ALDE a sesizat faptul că în câteva comune din județ, partidele mai sus-menționate au lipit mai multe afișe panourile amenajate special, potrivit evz.ro.

loading...

Pe lână asta ALDE Alba a mai reclamat faptul că partidele politice nu au lipit afișele în locurile amenajate special special pentru a servi acestui scop.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții transmis luni, reprezentanții partidului au dat ca exemplu PSD care a utilizat, în orașul Abrud, locuri de afișare, altele decât cele special amenajate, de către primărie.

loading...

„Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, filiala Alba, solicită celorlalte partide, aflate în cursa electorală, să respecte prevederile legale în ceea ce privește numărul afișelor electoarele expuse și utilizarea exclusiv doar a locurilor special amenajate, în scop electoral, pentru afișare” au transmis reprezentanții partidului.

ALDE și-a reclamat la BEJ inclusiv partenerul de guvernare, PSD, în condițiile în care la nivel local, între cele două organizații, nu mai există nici un fel de colaborare. Recent, președintele ALDE Alba a lansat chiar un atac împotriva PSD. „Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere în județul Alba, că ne-am dat dracu”, a spus Ioan Lazăr.

loading...

Leave a Response