luni, iulie 22, 2019
Actualitate

Iohannis a început CIRCUL în fața oficialilor europeni. Atac DUR la Guvern

660views

Individul e pus pe scandal. Președintele României a declarat, miercuri, că la summitul din 9 mai se desenează viitorul UE, fiind un moment important pentru Uniune, dar și pentru România. Șeful statului nu știe cum să atace mai tare Coaliția. Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa Puterii, menționând că guvernarea își arată fața urâtă prin atacuri la adresa independenței justiției și promisiuni neonorate.

loading...

„Summitul de maine e extrem de important, nu numai pentru Europa, ci și pentru România și români. E un motiv de bucurie. Europa vine în România, vine aici la summit și mâine, din România, desenăm viitorul UE. Pentru români am un mesaj extrem de important: România contează, românii contează și, fiindcă suntem în perioada în care ne pregătim pentru alegerile europarlamentare, spun cu toată convingerea că votul românilor contează și la europarlamentare și la referendum. Votul românilor contează în Europa.

Romania a parcurs un drum lung, a muncit foarte mult pentru a ajunge aici. E pacat ca avem parte de o guvernare pesedista esuata, care, in acest mom festiv arata fata urata prin atacuri asupra independentei sistemului judiciar, promisiuni neonorate”, a declarat Klaus Iohannis. Întrebat de ce nu discută aceste aspecte cu premierul și poate chiar cu Liviu Dragnea, șeful statului a răspuns: „O să le discut”.

loading...
loading...

Leave a Response