luni, iulie 22, 2019
Actualitate

Iohannis, declarație de ULTIM MOMENT. Vorbește mai PROST decât scrie

189views

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la întâlnirea Biroului Executiv al PNL, unde participă și președintele PPE, Joseph Daul. Șeful statului a stat aproximativ 40 de minute cu liberalii, cărora le-a cerut să fie mai prezenți în campania pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum. Aici a făcut o declarație care te face să de intrebari daca vorbește mai prost decât scrie și dacă există posibilitatea asta. Acum se explică foarte clar de ce acest individ nu acordă interviuri. E mirific de stupid tot ce afirmă.

loading...

Capitala României e în Europa. Europa vine în România, Europa vine la români. Acest summit nu trebuie văzut ca un eveniment singular, ci în context mai larg, în context european, în contextul alegerilor europene. Le-am spus celor din PNL că acest summit e important pentru PNL, că România contează în Europa, votul românilor contează în Europa. E un mesaj foarte important pe care am vrut să îl subliniez.

Le-am spus să meargă între oameni. Este campanie electorală. Sunt politicieni care spun că nu prea contează aceste alegeri, referendum. Ba da, contează, din cauza lor contează și mai mult. Suntem într-o perioadă complicată și pentru România.”, a spus Klaus Iohannis, după ce a participat la Biroul Executiv al PNL. Nu avem ce să mai adăugă. Aici e capătul. Nu ai unde să te mai duci.

loading...
loading...

Leave a Response