luni, iulie 22, 2019
Politica

Rareș Bogdan, campanie pe seama sotiei: E insarcinata in luna a saptea

241views

Jenantul Rares Bogdan își face campanie vorbind de soția lui care este însărcinată și stă cu teamă din cauza nenorociților de pesediști. Păi parcă liderul PNL era cel agresiv de venea cu parul. El a promis, marti, la mitingul PNL de la Suceava, ca pesedistii „vor plati pentru fiecare atac pe care il aduc impotriva unui liberal si unui roman de buna credinta, nu vor scapa si vor fi rapusi pe 26”. „Ma ataca de dimineata pana seara si ne ataca liderii. Au ajuns la neobrazarea incat sa-mi atace sotia insarcinata in luna a saptea”, a mentionat Bogdan.

loading...

„De ce fug pesedistii de banii europeni? Va spun eu, pentru ca nu ii pot fura, pentru ca pe de o parte nu stiu, iar pe de alta parte nu pot sa-i fure, iar atunci cand primarii liberali si presedintii de consilii judetene aduc bani europeni pentru a creste nivelul de trai al cetatenilor, ei nu fac altceva decat sa ameninte asa cum ne ameninta acum cei 1100 de primari, inclusiv pe cei 46 de la Suceava, asa cum ne santajeaza acum liderii de organizatii. Au inceput cea mai mizerabila campanie impotriva PNL. Ma ataca de dimineata pana seara si ne ataca liderii. Au ajuns la neobrazarea de a-mi ataca sotia insarcinata in luna a saptea. Vor plati pentru fiecare atac, pe care il aduc impotriva unui liberal si unui roman de buna credinta. Nu vor scapa si vor fi rapusi pe 26”, a afirmat Rares Bogdan.

„Lui Gheorghe Flutur (presedintele Consiliului Judetean Suceava – n.r) i-au facut patru dosare, din biroul din Kieseleff. Va amintiti de stenoramele otravite? Asta vor ei, astfel de justitie vor ei. (…) Primul ministru de atunci, cu liderii din Kiseleff spuneau: nu ajung patru, mai faceti-i patru sa-l linistim. Asa inteleg ei: justitia ingenuncheata, sa puna mana pe ea. Nu vor sa plateasca pentru hotii, ca ei nu inteleg ca in democratie hotii stau la puscarie, nu in Guvern, nu in Parlament, nu in Kiseleff”, a mai spus Rares Bogdan.

loading...

El a afirmat ca PNL va lupta pentru o justitie independenta si va spune „Da” la referendumul initiat de presedintele Romaniei.

„Poporul roman nu-i va lasa sa dea amnistie si gratiere pentru fapte de coruptie. Vom vota «Da» la referendum. Asa cum ii asiguram ca nu vor putea transforma Romania in raiul infractorilor fericiti. Ultimele cifre ne arata ca au eliberat 16.000 de infractori, dintre care 1.800 sunt criminali, 780 de violatori, 180 de traficanti de copii, 240 de pedofili sunt pe strazi datorita lui Liviu Dragnea, lui Nicolicea, lui Serban Nicolae, lui Codrin Stefanescu si a tuturor celor care cred ca justitia inseamna sa scape ei de puscarie si sa instaureze haos”, a precizat Bogdan.

Rares Bogdan a afirmat, de asemenea, ca PSD nu spune niciun cuvant despre tezaurul Romaniei de la Moscova, pentru ca „are intelegere cu rusii”. „Prorusii lui Liviu Dragnea ne aduc aurul de la Londra, dar nu scot un cuvant despre aurul de la Moscova”, a afirmat candidatul PNL.

„PSD uraste romanii, ii uraste pe cei cinstiti, iubeste doar infractorii pe care ii poate elibera din penitenciare, doar hotii”, a mai spus Rares Bogdan.

loading...

Leave a Response