luni, iulie 22, 2019
Actualitate

Badea solicită SCHIMBAREA unui ministru: Dacă o spuneau Bot, Marian Ceaușescu sau Dide

663views

Declaraţie surprinzătoare a ministrului Sănătăţii Sorina Pintea: „Cred că suntem un popor de infractori”. Declaraţia a fost făcută la o dezbatere despre şpaga pe care o dau pacienţii in spitalele de stat.

loading...

„Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătății modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în UPU. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?”, a adăugat ministrul. Realizatorul Antena 3 Mircea Badea vine cu o replică tăioasă.

„Dacă o spuneau Klaus Iohannis, Mălin Bot, Marian Ceaușescu, Dide sau Macovei… dar o zice un ministru din Guvernul PSD. De ce este această doamnă ministrul Sănătății nu am înțeles. A făcut atât de multe prostii… inclusiv când dădea comunicate noaptea să ne ferim să bem apă de la robinet. Ce a făcut atunci a fost o imbecilitate foarte periculoasă. Și multe altele… De ce este ministru în Guvernul PSD-ALDE?

loading...

De ce nu este remaniată Sorina Pintea și este remaniat Tudorel Toader? Cred că această doamnă nu are discernământ. Comite niște abominații cu o dezinvoltură care mă fac să cred că nu are discernământ. Eu nu cred că suntem un popor de infractori. Mă abțin cu greu…. dar reacția mea, foarte sinceră, este să te înjur când aud această mizerie pe care ai spus-o”, a zis Mircea Badea.

loading...

Leave a Response