luni, iulie 22, 2019
Actualitate

Iohannis, noi declarații care fac rău României. Toate în fața liderilor UE

1.47Kviews

Este greu să mai ai așteptări de la șeful statului român. Acesta a ales din păcate să ne facă complet de râs în fața liderulor UE. Chiar nu îl interesează cât își atinge scopul: atacarea Coaliției pentru câștigarea unui nou mandat. Prețul plătit este însă cam mare.

loading...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Sibiu, că în loc să fim acceptaţi în Spaţiul Schengen are loc discuţia pe statul de drept, fiind politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene.

„Această discuţie am pus-o de nenumărate ori şi azi va fi discutat Schengen. Avem politicieni care au arătat Europei că nu avem numai o faţă frumoasă. Avem politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene”, a declarat Klaus Iohannis, înainte de summit-ul de la Sibiu. Da. Poate ara dreptate ca o atacă atunci că insituțiile europene nu sunt sfinte și merită o replică atunci când își depășesc atribuții. Nu toată lumea are comportament de sclav ca Werner Klaus Iohannis.

loading...

„Din păcate, în loc să mergem mai departe şi să fim acceptaţi cu totul în Schengen au apărut acele discuţii despre statul de drept. Românii îşi doresc să fie europene. Pot să vă promit că peste puţin timp vom fi şi în Schengen şi vom scăpa şi de MCV”, a mai declarat Klaus Iohannis.

loading...

Leave a Response