luni, iulie 22, 2019
Actualitate

Rifai, criză de nervi ÎN DIRECT: Mă ascultă cineva???

657views

Denise Rifai a răbufnit în timpul emisiunii sale, când doi dintre invitaţii săi îşi aruncau replici dure în platou. Jurnalista a cerut vehement să li se taie microfoanele. Spre finalul primei părţi din emisiunea „Legile Puterii”, doi dintre invitaţi, respectiv Robert Turcescu (PMP) şi Tudor Ionescu, candidat la europarlamentare din parta ALDE, s-au luat la ceartă, aruncându-şi acuze politice în timpul dezbaterii.

loading...

După câteva încercări eşuate de a calma spiritele, Denise Rifai a izbucnit, potrivitstiridindiaspora.ro.

„Domnule Ionescu! Domnule Ionescu! Vă rog, invitaţii! Deci, vă rog! Robert! Pe bune! Dar pe mine mă ascultă cineva în emisiunea asta? Regia, microfoanele, vă rog, la domnul Turcescu şi domnul Ionescu! Am spus microfoanele tăiate! Nu se poate să vă certaţi trei minute şi nimeni să nu înţeleagă nimic”, a răbufnit Rifai, în timpul emisiunii sale.

loading...

Și cu o zi înainte s-a lăsat cu scandal în platoul „Legile Puterii”, unde Denise Rifai l-a pus în corzi pe Cristian Ghinea (USR), cu un tir de replici, acuzându-l că nu a făcut nimic ca ministru al Fondurilor Europene. Dialogul tensionat între cei doi a început după ce Denise Rifai l-a apostrofat pe deputatul USR, Cristian Ghinea, în timpul unui schimb de replici cu un alt invitat din platoul „Legile Puterii”.

„Domnule Ghinea, eu vă rog să nu vă depăşiţi rolul de invitat. Nu sunteţi procuror în cadrul emisiunii mele. Pe de altă parte, nu cred că vă doriţi să îmi aduc eu aminte de activitatea dvs de ministru al Fondurilor Europene”, i-a spus Denise Rifai lui Cristian Ghinea.

Deputatul USR i-a replicat că a adus şapte miliarde de euro fonduri europene în 2016.

„Cine a semnat ca România să beneficieze de această infuzie de capital în 2016? S-a întâmplat să fiţi dvs acolo. (…) Domnul Ghinea aici, la masă prezent, care candidează pentru o funcţie de europarlamentar, ar fi trebuit să se laude, dar nu are cu ce, cu nişte rezultate pe care le-ar fi avut mandatul domniei sale de ministru al Fondurilor Europene şi a fost o ruşine totală”, continuă Rifai.

Însă tonul din platou a escaladat când Ghinea a făcut apel la calm.

„Eu sunt foarte calmă!”, răspunde moderatoarea „Legile Puterii” pe un ton răstit, continuând apoi să critice faptul că Ghinea nu a acceptat să vină niciodată la Realitatea TV în calitate de ministru, chiar dacă acesta i-a amintit că a acceptat o invitaţie în 2016, în emisiunea sa.

„Denise Rifai: Nu aţi acceptat niciun fel de invitaţie în emisiune în calitate de ministru. Vă rog frumos, la nivel de absorbţie fonduri europene şi rezultate evidente, nu le-aţi avut, din păcate pentru statul ăsta român.

Cristian Ghinea: Pe ce vă bazaţi?

Denise Rifai: Cum pe ce mă bazez? În mandatul cui au fost semnate acele contracte pentru care a făcut Comisia Europeană decont?

Cristian Ghinea: Vorbiţi stereo şi nu pot să mă concentrez.

Denise Rifai: Îmi pare rău, aveţi probleme.

Cristian Ghinea: Şapte miliarde în total. Am dat exemplu de tranşă intrată POSDRU, pe semnătura mea, a doua săptămână când eram ministru şi aţi spus că nu am făcut nimic.

Denise Rifai: Vorbiţi peste mine şi nu se înţelege nimic! (…) Nu vă permit să aduceţi tipul acesta propagandă în cadrul acestei emisiuni?

Cristian Ghinea: Care e propaganda exactă? Au intrat şapte miliarde de euro”.

loading...

Leave a Response