luni, iulie 22, 2019
Justitie

Se desfiinteaza Sectia Speciala? Ce spune Dancila

382views

Premierul Viorica Dăncilă spune că Guvernul nu va mai da nicio ordonanţă pe Justiţie, iar acest lucru înseamnă că nu va da ordonanţă nici pentru desfiinţarea Secţiei Speciale de investigare a magistraţilor (SIIJ). Premierul spune că în justiţie lucrurile trebuie să se desfăşoare în mod independent, iar din punct de vedere politic nu trebuie să se mai intervină. Dăncilă a precizat că dacă cineva greşeşte, inclusiv în justiţie, trebuie să plătească.

loading...

“Aici sunt persoane care se contrazic. Salută un referendum ca guvernul să nu mai dea ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Acum tot acele persoanele ne cer ordonanţă de urgenţă să desfiinţăm secţia specială. Deci trebuie să se hotărască, ori vor să mai dăm, ori nu vor să mai dăm. Dar eu am înţeles mesajul alegătorilor, am înţeles mesajul electoratului.

Deci Guvernul României nu va da nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie şi asta însemnând că nu va da nici o ordonanţă referitoare la desfiinţarea secţiei speciale”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică seara, la Antena 3.

loading...
loading...

Leave a Response