Celebritati

Bogdan Chiriac, veste CUMPLITĂ după atentatul din Barcelona

Continuă teroarea la Barcelona. Presa spaniolă susține că doi atacatori înarmați au luat ostatici mai mulți oameni aflați într-un restaurant, în apropiere de locul în care duba a intrat în mulțime. Televiziunea locală TV 3 transmite că este vorba despre un restaurant turcesc – „Rey de Estambul” .

Forțele de ordine au evacuat zona, iar mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului. Transportul public a fost restricționat. Şoferul a fugit şi este căutat de polițiști. Potrivit primelor informații sunt cel puțin 4 morți și 20 de răniți. Analistul Bogdan Chirieac are o veste cumplită despre viitorul Europei în acest context. De acum nu se mai pune problema dacă o să se mai întâmple ci când și unde se întâmplă data viitoare.

loading...

”Păi spun un lucru îngrozitor în acest moment, dar din nefericire astfel de atacuri îngrozitoare devin un fapt divers. Întrebarea nu este dacă o să mai aibă loc un astfel de atac, ci doar când și unde. E normal, sunt ultimele informații, ele nu sunt întotdeauna exacte, nu au cum să fie. Ar trebui făcut ceva pe continentul nostru bun și prosper. Nu vor face pentru că nu e political corect.

În momentul în care au învățat că pot să omoare oameni, să-i distrugă, să-i rănească grav, să țină prima pagină a ziarelor folosind o mașină, un automobil, o furgonetă, un camion, din acest moment orice descreierat atins de fundamentalismul religios în general, va face așa ceva. Deci repet, nu se mai pune problema unde, când, în ce fel, ce s-a întâmplat și toate lucrurile acestea”, a spus Chirieac la Antena 3.

loading...
To Top