News

30 de ani de pușcărie în dosarul lui Adamescu. Ți-au pregătit un pat cald în celulă

Sentințele din dosarul omului de afaceri, Dan Adamescu, în care a fost acuzat de mituirea unor judecători pentru a primi decizii favorabile în mai multe dosare de insolvenţă însumează aproape 30 de ani de pușcărie. Adamescu s-a predat ieri, 27 mai, la Poliţia Capitalei şi va fi încarcerat la Penitenciarul Bucureşti-Rahova. Iniţial, va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină timp de 21 de zile.adamescu6_11040700

Neimpresionați că acesta a venit în scaunul cu rotile și a cerut achitarea, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au menţinut sentinţa dată în cazul lui Dan Adamescu de Curtea de Apel Bucureşti, de 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.  Decizia este definitivă şi acesta a început executarea ei.

loading...

detinuti

Dan Adamescu  a dat judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti aproximativ 20.000 de euro pentru a obţine soluţii favorabile în instanţă. Judecătorii care au primit mită au fost şi ei condamnaţi la închisoare cu executare și mai asupru. televiziune-penitenciar-popa-sapca-15Cea mai mare pedeapsă a fost primită de Mircea Moldovan, care iniţial primise de 22 de ani de pușcărie, a primit 12 ani şi 2 luni. De asemenea, Elena Rovenţa a primit o pedeapsă de 4 ani şi 5 luni cu executare, iar Sorin Viziru a beneficiat de o reducere a pedepsei de la cinci ani , la 4 ani şi 4 luni. În același timp, Ion Stanciu va ispăşi o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni, faţă de trei ani şi opt luni.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top