5 locuri în care îți poți duce jumătatea când relația nu mai merge. Funcționează
Funny

5 locuri în care îți poți duce jumătatea când relația nu mai merge. Funcționează

Relațiile nu sunt făcute numai din zile bune și asta o știe oricine. Sunt momente când pur și simplu când nu mai merge nimic, iar atunci dezamăgirea te face să nu mai vezi clar lucrurile. Nimic nu pare să conteze și orice ai face bun pare să nu se vadă. Dacă jumătatea ta a ajuns să vadă la tine doar defectele și nu ai idee cum se pot rezolva lucrurile citește în continuare. Te vom ajuta. Dacă vrei ca lucrurile să fie ca înainte să-ți iei jumătatea de mână și mergeți către una din locațiile de mai jos. Nimic nu va mai fi la fel.

loading...

Mlaştina Okefenokee

4425238457

Mlaştina Okefenokee se află în statul american Georgia. E plină de plante carnivore, ţânţari, şerpi veninoşi, broaşte şi mii de aligatori. De-a lungul timpului a înghiţit tot ce a prins – oameni, animale şi chiar drumuri şi case pe care oamenii s-au încăpăţinat să le construiască în zonă. Jumătatea ta cu siguranță o să fie mult mai preocupată să-și salveze viața decât să-ți analizeze defectele.

Calea Regală

Il_Sentiero_Reale

Calea regală (El Caminito del Rey) este o construcţie de beton, formată din cârje şi şine de cale ferată, bătute în rocă. Traseul este situat între cascadele Chorro şi Gaytaneho, în defileul El Chorro, lângă Alor, în Malaga, provincia din Spania. În prezent, în lipsa de îngrijire şi restaurare, traseul este destul de grav avariat, în unele locuri lipsesc secţiuni întregi. Sunt cunoscute numeroase cazuri de decese printre turişti. Privind fotografia, la ce crezi că va fi atentă jumătatea iubită? După și dacă va scăpa cu viață, relația va cunoaște un nou început, și voi în parte.

Ilha de Queimada Grande (Insula Şerpilor), Brazilia

1280x720-1mE

loading...

Pe coasta Braziliei, la sud de Sao Paolo se află Ilha de Queimada Grande, insulă neatinsă încă de cercetători şi asta dintr-un motiv foarte întemeiat. Oamenii de ştiinţă estimează că pe insulă trăiesc între 2 şi 5 şerpi pe metrul pătrat. Pe insulă trăieşte însă o specie unică de vipere, a căror lungime depăşeşte o jumătate de metru, iar veninul este atât de otrăvitor încât topeşte pielea şi carnea din jurul muşcăturii. Locul este atât de periculos, încât Marina Braziliană a interzis accesul civililor şi turiştilor pe insulă. Cuvintele sunt de prisos. Este locul perfect în care să realizezi importanța vieții și oamenilor. Un nou “restart” cum s-ar zice. Nu trebuie să-și grăbești jumătatea să calce cine știe pe unde. Savurați momentul.

Aokigahara

suicide_forest_2

Aokigahara este una dintre cele mai înspăimântătoare păduri de pe Muntele Fuji, aflat în Japonia. În fiecare an, autorităţile descoperă în pădure între 70 şi 100 de cadavre. Mai există şi un alt motiv pentru care pădurea nu e de vizitat: e plină de răufăcători care îi buzunăresc pe sinucigaşi, dar şi pe cei care se aventurează în desiş. Având în vedere peisajul și aspectele la care trebuie să aveți grijă, cearta va fi pe ultimul plan, reproșurile nu-și vor avea locul în acest spațiu. Faceți poze!

Danakil

Danakil-RyanSalm-01

Ultima destinație, dar nu cea in urmă. Danakil este un deşert otrăvitor din Etiopia. Toţi cei care l-au vizitat spun că ştiu acum cum arată Iadul. Sub deşert se află un vulcan care se poate trezi în orice moment. Aerul este fetid, iar temperatura ajunge aproape zilnic la 50 de grade Celsius. În plus, triburile învecinate sunt cam agresive şi nu apreciază vizitatorii. Cine mai e fierbinte acum?

Mult succes și nu uitați că la orice există o soluție. Trebuie doar să vreți din tot sufletul ca lucrurile să meargă. Așteptăm vești.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });