5 dovezi imbatabile pentru care internetul îți schimbă viața. În rău
Tehnologie

5 dovezi imbatabile pentru care internetul îți schimbă viața. În rău

Internetul este extrem de fascinant, și probabil cea mai mare invenție. Pe lângă lucrurile bune care sunt incontestabile, cele rele nu stau locului. Înainte să spui că nu avem dreptate și să te întorci la Facebook, Fallout sau YouPr0n citește și spune cu care nu ești de acord.

loading...

Te deranjează când vrei să stai fără el

spoiler

De câte ori s-a întâmplat ca în timp ce stai în liniște să te uiți la un film să-ți vină notificări că un bou s-a gândit să-și facă o recenzie a vieții pe Facebook. Și tu trebuie să o citești, ca și cum ai pierde ceva. În loc să fim eliberați de chestiile astea apar noi extensii Google, Facebook care te ajută să nu scapi o virgulă.

Google ne înlocuiește memoriaBlade-Runner-unicorn-03252015

Nu înseamnă că pune stăpânire malefic pe ea ca Tyrell Corp în Blade Runner ci doar că memoria noastră devine tot mai mică în timp ce a internetului mai mare. Un studiu efectuat recent arată că în loc să ne aducem aminte  o anumită informație ne aducem aminte exact ce am accesat online.

loading...

Internetul ne face mai rasiștiracist

Faptul că ne spunem părerea este un lucru benefic însă modul cu care o facem uneori lasă de dorit. Faptul că unii folosesc EȘTI PROST CA NOAPTEA ȚIGANULE BORÂT, în loc de EȘTI PROST CA NOAPTEA, PROSTULE CARE EȘTI PROST este o problemă. Internetul ne face mai implicați politic. Băsiști?

Internetul răspândește extremismulextremism (1)

ISISAl-Qaeda și One Direction s-au obișnuit să răspândească extremismul foarte ușor. Anonimitatea pe care ți-o oferă ajunge pentru a trimite informații către minți mai puțin agere.

Internetul îți poate strica viața sexualăteacher-fired-over-porn-empire

Dacă ai între 12 și 20 de ani și vezi ce a mai apărut pe site-urile de specialitate cred că la nivelul capacității tale s-a produs ceva. Standardele atât de ridicate în industria pr0n îți vor produce frustrare.

Acest articol nu fost făcut contr internetului ci doar de a pune în evidență niște fapte care ar putea ajunge să-ți modifice essential viața. Așadar, cu care dintre cele de mai sus nu ești de acord?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });