A vrut să se arunce de pe clădire, dar negociatorii i-au adus o pisică. S-a răzgândit!
Emotionant

A vrut să se arunce de pe clădire, dar negociatorii i-au adus o pisică. S-a răzgândit!

Există mai mulți eroi în această poveste a unui om care voia să se arunce de la etajul 3 al unei clădiri din San Francisco, negociatorii de poliție care au lucrat cu omul pus la pământ de teamă, și pisica omului, care s-au dovedit-cheie pentru a pune capăt impasului. Pentru a înțelege situația, să revenim la modul în care aceasta s-a desfășurat .În după-amiaza zilei de 9 octombrie, în 2015, un om a fost tras pe dreapta în San Francisco de către California Highway Patrol, deoarece mașinii lui Toyota Highlander nu avea plăcuțele de înmatriculare.1024x1024 (1)

În timp ce ofițerii l-au întrebat diverse despre mașină și au început verificările prin stație, bărbatul s-a așezat pe trotuar sperând că situația se va rezolva. În momentul în care sistemul a arătat că mașina a fost furată, omul a sărit ca ars și a fugit de polițiști într-o clădire din apropiere. La scurt timp, hoțul de mașini suspectat s-a dus la etajul 3 și a amenințat că se aruncă dacă nu este lăsat în pace. “Era disperat. Striga cu toate puterile că vrea doar să plece acasă. Era încolțit de polițiști, dar fizic aceștia nu se puteau apropia de el pentru că a spus în repetate rânduri că dacă vine cineva lângă el se aruncă în gol”, a spus unul dintre martorii la incident.1024x1024 (2)

loading...

La fața locului s-au prezentat mai mulți negociatori care au început să discute cu omul și să încerce să-l convingă să nu se arunce de pe clădire. În același timp, mai mulți lucrători din poliție poziționau pe jos tampoane cu spumă, asta pentru cazul în care s-ar fi aruncat. După trei ore de negocieri, situația a intrat într-un impas, omun nerenunțând la gândul lui. Atunci ofițerii au încercat ceva mai puțin convențional. 1024x1024 (3)Făcând cercetări sumare au aflat că are un animal de companie, o pisiciă, și au rugat familia bărbatului să o aducă la fața locului. După ce familia bărbatului i-a adus pisica, acesta s-a liniștit și s-a dat singur jos evitând astfel o tragedie. Într-un interviu pentru San Francisco Chronicle, purtatorul de cuvant al negociatorilor a spus: „Niciodată nu subestima puterea iubirii dintre oameni și animalele lor.” Felicitând ofițerii pentru că s-au gândit la așa ceva, acesta a mai spus „Nu-mi amintesc vreodată să folosim într-un caz o pisică dar se pare că soluția aleasă a mers. E bine pentru el și pentru noi, iar pisica este eroină”. Chiar dacă bărbatul a fost arestat, faptul că este în viață este cel mai mult meritul pisicii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });