Această mamă şi-a născut practic propriul nepot!
Socant

Această mamă şi-a născut practic propriul nepot!

Pentru multe femei, sarcina este o călătorie, în timpul căreia se creează o puternică legătură între mamă și copilul nenăscut. Pe parcursul a nouă luni, dragostea ei crește odată cu copilul, iar în momentul în care el sau ea se naste, cei doi au deja o legătură fizică și emoțională care nu se poate compara cu nimic.

Dar, pentru femeile care nu pot face copii fizic și trebuie să recurgă la un surogat pentru a avea unul, faptul că ele nu pot experimenta aceaste luni frumoase poate fi dureros. Îşi iubesc copilul ca oricare altă mamă, dar o parte dintre ele şi-ar fi dorit ca această experienţă să fie una completă.

loading...

Acesta este şi cazul lui Maddie Coleman. Ea nu poate rămâne însărcinată, deoarece se supune la un risc medical: apariţia tumorilor, dar cu toate acestea, ea și soțul ei vor încă vor să aibă un copil. Angajarea unui surogat este extrem de costisitor, așa că mama ei, Megan Barker, a intervenit pentru a ajuta.

Ea sa oferit să fie surogat pentru fiica ei și să dea naştere nepotului ei. În decursul timpului ea a născut și crescut trei copii sănătoși, iar acum la vârstă de 48 de ani se simte în putere pentru a susţine sarcina.

După 9 luni în care a stat alături de fata şi ginerele ei, Barker a dat naştere unui băieţel pe care i l-a dat imediat părinţilor care i-au fost alături la fiecare pas. Astfel a făcut ca legătura dintre mamă şi nepot să fie mai puternică, dar şi cea dintre fată şi mamă a căpătat altă amploare. Distribuiţi dacă credeți că darul acestei mame pentru fiica ei este absolut nepretuit!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });