Life

Acest oraș este locuit doar de femei frumoase de până în 35 de ani. Ce trebuie să facă bărbaţii ca să poată intra aici

Există un oraș în care pot locui doar femeile care au între 20 și 35 de ani. Deși unele sunt căsătorite, soţii lor trebuie să trăiască şi să lucreze în altă parte. Este vorba despre orașul Noiva do Cordeiro, din sud-estul Brazilia, unde trăiesc circa 600 de femei, cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 de ani,notează landia.ro.

Satul Noiva do Cordeiro este amplasat în Belo Vale, în traducere “Valea frumoasă”. Și nu este greu să înțelegi de ce. La aproximativ 300 de mile nord de Rio de Janeiro, în sud-estul Braziliei, valea este dotată cu plantații de mandarini și banani. Dar nu doar peisajul captează ochii în Noiva do Cordeiro. Sunt locuitorii. Sau, mai precis, femeile sale, aproape toate aflate în căutarea iubirii.

În această comunitate, femeile se află la conducere şi au propriul set de reguli. Cele care sunt căsătorite trebuie să-și trimită soții și copiii care au împlinit 18 ani să lucreze în alte orașe. Aceștia au voie să se întoarcă acasă doar în week-end.

loading...

Femeile par fericite cu stilul lor de viață și spun că este mai multă armonie decât în alte părți. Femeile împart totul între ele, chiar și pământul pe care îl muncesc.

Se uită împreună la telenovele, își împrumută hainele, se machiază și își vopsesc unghiile.
Totuși, există o problemă, spun unele femei. Este dificil să-și găsească bărbați singuri care să nu le fie rudenie. Deși le place să traiască în acest oraș și nu vor să plece de aici, ele visează să se îndrăgostească şi să se căsătorească, însă e greu să-și găseascu perechea.

Ajunse în această situație, femeile i-au invitat pe bărbați să li se alăture, dar au pus cu o singură condiţie: Să-şi dea acordul să facă ceea ce spun ele şi să trăiască după regulile lor.

loading...
To Top