Acestea sunt motivele de ceartă pe care fiecare cuplu le are
Life

Acestea sunt motivele de ceartă pe care fiecare cuplu le are

Sunt cupluri care nu se ceartă niciodată, și totul pare simplu venind de la sine. Practic le place totul unul la celălalt. Pe de altă parte sunt cupluri care se ceartă din orice. Filmul serii sau un anumit tip de mâncare poate provoca un mare scandal. Iată cele mai obișnuite motive pentru care un cuplu ajunge să se certe îngrozitor.

“Niciodată nu facem ce vreau eu“couples-1 (1)

Ei bine, acesta este un subiect de discuție. În timp ce tu vrei să ieși cu băieții la o bere, ea ar vrea să-ți petreci seara acasă și să vă uitați la un film. Cum nu se ajunge la un numitor comun, cearta apare. Nu e mai simplu să găsiți ceva de făcut care să vă implice pe amândoi și să nu deranjați vecinii cu cearta voastră?

“De ce te uiți mereu la telefon?”couple-staring-at-their-phones-640x426

loading...

Nu cred că nu ai auzit niciodată această întrebare la care trebuie să dai dovadă de imaginative ca să poți răspunde cât mai potrivit. Dacă nu îți dai seama nici tu de ce faci asta ar trebui să te lase deoarece dacă ești o persoană care preferă să stea mai mult pe Facebook sau pe Instagram decât să poarte o conversație reală chiar nu meriți.

“Prietenii tăi nu au o influență bună asupra ta”couples-2

Oh, da. Niciodată prietenii nu au o influență bună. Cu siguranță ai auzit asta. De fapt replica asta apare doar când faci ceva care deranjează prea mult persoana de lângă tine. E valabil de ambele părți. Mai bine găsești care este problema reală decât să acuzi oameni nevinovați de o influență malefică.

“De ce mai vorbești cu fostul/fosta?”couples-4

O întrebare cu un răspuns greu. De multe ori vine cel mai prost răspuns din lume: “Așa“. Dacă vorbești cu ex pe ascuns ești jalnic/ă, dar, dacă este o conversație decentă și la vedere cu siguranță nu meriți închiziția.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });