Socant

Acțiune #Rezist, Senator PSD bombardat cu hârtie IGIENICĂ: Să te ștergi la gură

Senatorul Liviu Pop (PSD) a avut o surpriză miercuri seara, când a ieșit de la B1 TV, unde participase la o emisiune. În fața sediului televiziunii, pe Calea Victoriei, agramatul „Genunche” a fost așteptat de protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu” pentru că imită discursurile fostului dictator, potrivit ziaristii.com.

loading...

Moroșanu i-a aruncat lui Pop un sul de hârtie igienică, strigându-i: „Ia-o, o să ai nevoie de ea, să te ștergi la gură după ce îl pupi în fund pe Dragnea!” Moroșanu a încercat, ca de obicei, să înregistreze secvența cu telefonul mobil, dar nu a reușit. El spune că senatorul PSD are un dispozitiv de bruiaj care i-a șters imaginile. „A îndreptat telefonul către mine și a șters tot ce am înregistrat în telefonul meu”, susține protestatarul.

Liviu Pop nu se află la prima experiență de acest gen. În 2018 a trecut printr-o întâmplare similară. Când aștepta la semafor să traverseze strada, în zona Kogălniceanu, a fost apostrofat și huiduit de un cetățean, care i-a strigat: „Analfabetule! Lăsați justiția în pace, hoților!”

loading...

Ceva mai înainte, pe 1 Decembrie 2017, când a fost trimis de Dragnea să reprezinte partidul la parada de la Alba Iulia, Liviu Pop s-a ascuns în mijlocul unui sobor de preoți, ca să nu-l vadă lumea. Câțiva protestatari l-au dibuit însă pe după sutanele și bărbile preoțești, adresându-i huiduielile și „urările” potrivite.

loading...

Leave a Response