Actorii fug de rup pământul din UNPR după ce Băsescu a ajuns președintele lor
News

Actorii fug de rup pământul din UNPR după ce Băsescu a ajuns președintele lor

Actorii din UNPR consideră că este inadmisibil ca Traian Băsescu să le fie președinte (în urma fuziunii) și pleacă pe capete. Până acum, trei nume mari au ales să nu mai stea o clipă sub conducerea fostul președinte.

Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu și Alexandru Arșinel au ales să se retragă de UNPR deoarece consideră că Traian Băsescu nu îi reprezintă. Vorbim de trei retrageri din UNPR în mai puțin de o săptămână, de la fuziunea partidului cu PMP-ul lui Traian Băsescu. Contactat de DC News, Alexandru Arșinel a spus că nu mai este în UNPR. „Nu, cred că nu mai sunt demult în UNPR. Odată cu ‘dispariția’ domnului Gabriel Oprea, am dispărut și noi de acolo”, ne-a spus marele actor. Întrebat ce s-a întâmplat mai exact, adică dacă și-a depus demisia, Alexandru Arșinel ne-a declarat în exclusivitate:

loading...

„Nu fac valuri. A fost un context special atunci când am crezut într-o idee, iar odată cu dispariția domnului Gabriel Oprea a dispărut și ideea de a mai râmâne în UNPR”. Alexandru Arșinel s-a înscris în UNPR, într-un moment de cumpănă, în care Gabriel Oprea a fost singurul politician care i-a întins o mână.

Mihai Malaimare spune că le-a trimis demisia prin poștă electronică, dar niciun comunicat nu a auzit să fie dat, adică iată cine ne-a părăsit. „Le-am trimis demisia mea prin poștă electronică, dar niciun comunicat nu am auzit să fi dat, adică iată cine ne-a părăsit, asta este, mergem înainte. Nimic. Adevărul este că în politica românească așa merg treburile, chiar nu are rost să mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: ‘Bă, ce bip te-ai băgat în partidul ăsta?’, lucru absolut corect și pentru care declar în gura mare, precum celebrul clasic de acum: am fost un dobitoc!”, a spus Mălaimare.

Ilie Năstase, despre unirea UNPR cu PMP: Să nu conteze pe mine. Eu nu mă unesc cu dracul

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });