News

Acuză pensiile speciale dar beneficiază de ele. Ce pensie frumușică are tatăl Ralucăi Prună

Tehnocraţii au strigat ca din gură de şarpe împotriva pensiilor speciale dar rudele unora dintre ei se pare că beneficiază de ele din plin. Tatăl Ralucăi Prună are o pensie de 80 de milioane de lei vechi, a declarat luni seară la Antena 3 directorul postului, Mihai Gâdea care a citat investigații făcute de redacția pe care o conduce.

Potrivit Flux 24, Vasile Prună a fost devoalat recent ca agent al Securitatii in calitate de diplomat in MAE inainte de decembrie 1989 lucrand pe relatia Orient si URSS.

Pe relatia Orient, Pruna senior a reprezentat Romania lui Ceausescu in timp ce Securitatea sprijinea statele si organizatiile teroriste arabe in lupta impotriva Occidentului, mai multe atentate fiind organizate in comun de Bucuresti si amicii arabi ai fostului dictator.

Vasile Pruna apare pe celebra lista de securisti din MAE a lui Mircea Raceanu, un fost diplomat roman condamnat la moarte de Nicolae Ceausescu pentru spionaj in favoarea americanilor in 1987.

loading...

Conform CV-ului oficial, Raluca Pruna ar fi absolvit cursuri de drept la Universitatea Ecologica din Bucuresti intre 1990 si 1994.

Universitatea Ecologica infiintata de Dolphi Drimmer a fost considerata prima fabrica de diplome universitare din Romania si in epoca au fost multe acuzatii privind diplome false.

Interesant e ca la scurt timp dupa absolvire,  domnisoara Pruna si-a dat licenta la Universitatea Al I Cuza din Iasi si apoi imediat a devenit  asistent universitar la Universitatea din București, Facultatea de Filosofie și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la vremea aceea clubul de cadre al FSN si al urmasilor PCR.

Din anul 2000, Raluca Pruna a fost promovata in relatiile cu Banca Mondiala si institutiiile europene in timp ce tatal ei era ambasador in Ministerul de Externe.

loading...
To Top