Acuzaţii: Atacul terorist de la Colectiv a fost pentru a schimba Guvernul și aducerea ucenicilor lui Soros
Life

Acuzaţii: Atacul terorist de la Colectiv a fost pentru a schimba Guvernul și aducerea ucenicilor lui Soros

La clubul Colectiv nu a fost un incendiu. Dovada clară o constituie faptul că la cei aflați în clubul Colectiv, respectiv la cei uciși, la cei răniți și la supraviețuitori nu le-a ars părul de pe cap, de la sprâncene, gene, nu le-a ars barba și nici părul de pe mâini. Este arhicunoscut Adevărul că la cei cuprinși de flăcările unui incendiu le arde părul.

Ucigașii de la clubul Colectiv au uitat ca în bombele cu gaze toxice pe care le-au explodat prin comandă de la distanță, în seara zilei de 30 octombrie 2015, să plaseze și substanțele necesare pentru producerea unui incendiu. Aceste Adevăruri sunt cunoscute organelor de cercetare penală, echipelor de specialiși de la București și din Petroșani care s-au străduit să simuleze așa-zisul incendiu de la Colectiv, precum și conducătorilor de la SRI și SIE și nu în ultimul rând Președintelui României, care fiind profesor de fizică știe foarte bine că în timpul unui incendiu se aprinde și arde părul oamenilor cuprinși de flăcări.

Teroriștii internaționali au făcut greșeala evidentă de a nu determina arderea părului la cei care s-au aflat în camera de gazare de la clubul Colectiv din București.

loading...

Mai mult, temperatura de peste 1.000 grade Celsius din camera de gazare nu putea fi provocată și susținută prin arderea, în 10-12 secunde, a unei mici cantități de burete aflată pe cei câțiva stâlpi și pe plafonul sălii respective.

Atacul terorist cu gaze toxice din camera de gazare de la clubul Colectiv din București a fost programat cu mult timp înainte și a fost declanșat cu scopul de a provoca schimbarea de Guvern și aducerea în Executivul României a unor așa-ziși tehnocrați, ucenici ai lui Sörös, care să pună în aplicare SUPERMEMORANDUMUL de la Strasbourg, adoptat în secret la sfârșitul lunii iunie 2014 și pus în aplicare începând cu luna septembrie 2016.

Acest SUPERMEMORANDUM vizează lichidarea Bisericii Ortodoxe, a statelor și armatelor naționale, a învățământului și un genocid împotriva cetățenilor din țările Uniunii Europene, mai ales împotriva Poporului Român, Adevăratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu, așezat în Grădina Maicii Domnului.

Dumnezeu să-i ierte pe cei uciși la clubul Colectiv și să le ierte păcatele la cei care au ascuns, până cum, Adevărul privind atacul terorist cu gaze toxice!                                               Dr. Gheorghe Funar

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });