News

Acuzații GRAVE. În ce hal a ajuns România: DNA a distrus destine, a călcat în picioare familii, cariere, mame, taţi, copii…

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a avut o primă reacţie după declanşarea celui mai urât scandal posibil din interiorul DNA-ului, potrivit evz.roReacţia sa este extrem de critică, scriind pe contul de socializare următorul mesaj:

„O frânturā de adevār despre „alesi”… Cred cā oamenii încep sa priceapā „ce hram poartā” funcţionarii de stat. Pânā nu demult românii aveau încredere „oarbā” în procurori şi în judecātori. Acum se vede câtā cangrenā existā şi în Justitie. Si e doar inceputul… Acesti functionari, de la DNA, au distrus destine, au cālcat în picioare familii, cariere, au dispreţuit vieţile mamelor, taţilor ţi copiilor… Spectacol au vrut, furtunā culeg.  Cine dā cu sabia, de sabie moare!”, a scris fostul sportiv Obreja.

Și avocatul Aurelian Pavelescu scrie într-o postare pe Facebook despre DNA. El apreciază că mirosul de teroare, santaj si inscenari judiciare din DNA a infestat in cateva zile spatiul public. Mai mult, Pavelescu susține că  nu o vede bine pe Kovesi  deoarece fiecare informatie si scandal noi care apar i se adreseaza direct.

loading...

”Cum am prevestit in urma cu cateva zile, razboiul din DNA a continuat intr-un anumit sens. Starea de metastaza generalizata, odata instalata, a condus la paralizarea institutiei. Iata, interviul procurorului Tulus, in paralel cu scandalul privind-o pe procuroarea Iorga – ambii tocmai revocati de la DNA de Kovesi: acestia aplica lovituri groaznice lui Kovesi si DNA-ului, dand informatii din interior.

Mirosul de teroare, santaj si inscenari judiciare din DNA a infestat in cateva zile spatiul public. Pana acum exista replica: acuzele vin de la infractorii politicieni! Acum lucrurile s-au schimbat, hoitul transpira o putoare de nesuportat, cu ulceratiile deschise din interior. Sunt convins ca „specialistii” lucreaza deja la cavoul in care se va fi ingropat corpul institutiei devastat de puroaie.

Poate gresesc: pare ca se va folosi metoda straveche a tapului ispasitor. Nu o vad bine pe Kovesi chiar deloc. Fiecare informatie si scandal noi care apar si care i se adreseaza direct, pe persoana fizica, par a avea acest scop final, pregatirea tapului ispasitor.

Pur teoretic, desigur, institutiile specializate, si ma refer la serviciile secrete, posibil sa fi intrat in rolul lui Arachne – Arachnaida, femeia din mitologia greaca responsabila de ite, intrigi si tesaturi foarte fine, dar si veninoase, transformata paianjen”, a scris Pavelescu.

loading...
To Top