Life

Adepții MISA susțin că Bivolaru a primit o scrisoare de la “Cei care văd tot și nu iartă nimic”

Înainte de a se decide extrădarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru în România, acesta a primit o scrisoare semnată „Cei care văd tot și nu iartă nimic”, potrivit adepților MISA. În opinia lor, conținut scrisorii explică foarte clar cine a fost cu adevărat “în spatele tuturor persecuțiilor si abuzurilor la care d-l Bivolaru a fost supus”. Redăm în continuare atât facsimilul acestei scrisori cât si traducerea conținutului acesteia.

De transmis urgent D-lui Bivolaru Gregorian, alias Magnus Aurolsson
Domnule Bivolaru Gregorian, alias Magnus Aurolsson,
A sosit momentul să te anunțăm încă de pe acum că, din cauza acțiunilor și a comenzilor pe care le-am dat, vei ajunge să afli ulterior (oficial) că recursul tău va fi respins conform ordinelor noastre ferme, și că după aceea vei fi trimis, așa după cum meriți, în închisoarea din România de care îți este atât de frică.

Îți vei primi „premiul” pe care ți l-am pregătit atât pentru cărțile și pentru conferințele pe care le-ai lansat împotriva noastră de-a lungul timpului, cât și pentru încăpățânarea ta de a nu lua în considerare și de a nu face ceea ce ți-am cerut în acele scrisori care au fost trimise la adresa ta din Suedia.

loading...

Vei vedea pe pielea ta că vom face totul pentru a te distruge, ținându-te mulți ani în închisoare. Să știi că tot noi suntem cei care i-am dat judecătorului Bartholin ordinul de a da decizia pe care o știi, iar după aceea el a executat ordinul nostru. Nu ai nicio șansă, ai vrut să lupți împotriva noastră, dar ești prea mic pentru a reuși ceva.13692451_1002812809832565_1069713204089167967_n

Ordinele noastre vor fi executate, și vei fi astfel convins că puterea de care dispunem este totală. Recursul nu îți va servi la nimic căci, după cum vei afla oficial, acesta va fi respins, chiar dacă ți-ai făcut multe speranțe în legătură cu el. Acest mesaj ți se adresează ție personal de către noi, însă, dacă faci greșeala de a le arăta altor persoane sau de a-l face public, nimeni nu te va crede că noi suntem cei care ți l-am trimis, deci dacă faci aceasta nu-ți va folosi la nimic.

Te-am avertizat în legătură cu toate acestea, ca să vezi rahatul în care te-ai băgat luptând împotriva noastră și pentru a te lămuri încă o dată cu privire la faptul că cel care luptă împotriva noastră este întotdeauna învins, ca tine, și lipsit de orice șansă.
7 iulie 2016
Cei care văd tot și nu iartă nimic

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top