News

Adevărul CRUNT? De ce o sprijină americanii pe Kovesi. Teoria lui CRISTOIU. E tot mai GRAV

Jurnalistul Ion Cristoiu vine cu o explicație în sprijinul necondiționat dar de americani șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Acesta scrie în Gândul de luni că America, indiferent de cine e condusă, inclusiv de Donald Trump, are interesul să susțină Sistemul de forță din România, alcătuit din persoane numite și nu alese, din persoane care conduc țara în secret, fără să dea socoteală nimănui de ceea ce fac.

De ce o sprijină Americanu’ pe Codruța Kovesi? Din același motiv pentru care americanii au sprjinit peste tot în lume regimurile dictatoriale, sinistre prin încălcarea drepturilor omului cîtă vreme aceste regimuri au fost instrumentele de satisfacere a intereselor americane.

Americanii l-au răsturnat pe Allende,pentru că nu era de-al lor și au pus în loc pe Pinochet, unul dintre marii criminali ai secolului XX. Deși abuzurile dictatorului Pinochet depășeau în atrocitate pe cele ale multor dictatori comuniști, americanii s-au făcut că nu le văd. De ce? Pinochet era omul lor, cel care le satisfăcea interesele.

E limpede că America, indiferent de cine e condusă, inclusiv de Donald Trump, are interesul să susțină Sistemul de forță din România, alcătuit din persoane numite și nu alese, din persoane care conduc țara în secret, fără să dea socoteală nimănui de ceea ce fac.

loading...

O țară precum România poate fi făcută să joace cum îi cânta America numai dacă ea e condusă nu de Parlamente, nu de politicieni, nu de persoane alese, dependente de electorat, ci de sergenți majori mesianici precum Codruța Kovesi.

Prin bulanul care e Sistemul de forță, care nu va ieși niciodată din ordinele lui Hans Klemm, America face ce vrea în România. Cum să renunțe Americanu’ la bulanul cu care-i ține la respect pe babuini?”, scrie Cristoiu.

Ca un ”făcut” Ambasadorul Statelor Unite ale Americii i-a cerut ministrului Tudorel Toader să se întâlnească pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justiţiei. În urmă cu doar câteva zile Hans Klemm a criticat schimbările anunţate de Tudorel Toader. 

Întrevederea va avea loc marți dimineata, în jurul orei 8:30. Hans Klemm ar urma să se deplazese la Ministerul Justiției și să discute despre propunerile de modificare a legilor justiției propuse de Tudorel Toader.

Întreverea vine la cererea expresă a ambasadorului Hans Klemm. Ministul Justiției spunea că acea îngrijorarea a Statelor Unite trebuie să aibă și o motivare anume.

loading...
To Top