Adevărul CRUNT despre EXPERIMENTUL DNA. Cum s-a prăbușit și ce a fost
News

Adevărul CRUNT despre EXPERIMENTUL DNA. Cum s-a prăbușit și ce a fost

De când dosarele nu mai sunt întocmite de ofițerii SRI, DNA s-a prăbușit. Să reamintim si faptul zguduitor: 50 din 57 de inculpați trimiși în judecată de DNA au fost achitați în 2016 pe temeiul că „nu există infracțiunea”.

loading...

Se poate spune răspicat că EXPERIMENTUL DNA a eșuat.

Un experiment ratat pus la cale de unii care au vrut să facă praf România. DNA nu a fost niciodată un parchet Anticorupție, a încălcat legea intrând în parteneriat cu SRI-ul care întocmea dosare și făcea legea în România după cum voia Coldea și Koveși. Cele de mai sus au fost afirmate de politicianul Gelu Vișan. Prezentăm în continuare ce a scris acesta.

50 din 57 de inculpați trimiși în judecată de DNA au fost achitați în 2016 pe temeiul că „nu există infracțiunea”; unii dintre ei au făcut arest că așa a vrut Koveși, fără a fi vinovați. Rata de eșec este de 37,25%. 

Ce ne arată asta?
-Eșecul experimentului DNA și
-Prostia și ticăloșia Procurorilor DNA.
De când dosarele nu mai sunt întocmite de ofițerii SRI, de când judecătorii nu mai sunt puși cu mâna și amenințați cu pușcăria dacă nu dau soluțiile pe care le dicta Coldea și cu Koveși, DNA s-a prăbușit. DNA arată exact ceea ce este:

loading...

Un experiment ratat pus la cale de unii care au vrut să facă praf România. DNA nu a fost niciodată un parchet Anticorupție, a încălcat legea intrând în parteneriat cu SRI-ul care întocmea dosare și făcea legea în România după cum voia Coldea și Koveși, dar mai ales:

Lipsa de profesionalism și pregătire a procurorilor DNA, care s-a văzut dealtfel din dezvăluirile presei din ultimul an. Trebuie să recunosc că această oglindă a DNA a apărut odată cu denunțarea de către SRI a protocoalelor cu DNA, dar ne duce la următoarele întrebari și concluzii în același timp:

Cine ne mai poate spune câte dosare au fost false și câți oameni au fost condamnați pe nedrept din cauza ticăloșiei SRI-DNA-Judecători?

Procurorii și Ofițerii SRI care au făcut Poliție Politică, ca și judecătorii care le-au urmat ordinele, în frunte cu Coldea și Koveși trebuie judecați corect și dacă justiția va decide, trebuie să fie trimiși la închisoare pentru grave încălcări ale Drepturilor Omului, dar și pentru aruncarea României în haos. 

DNA este un experiment ratat impus de afară, inclusiv de CIA, dar mai ales a fost un mijloc de represiune, atribuțiile acestei structuri vor trebui preluate de Parchetul General, iar DNA va trebui desființat. Au fost multe perioade în istoria Democrației în lume când CIA și-a cerut scuze pentru încălcarea Democrației, de la Experimentul Chile-Argentina 1973-1974 până la Primăvara Arabă. 

DNA se va dovedi să fi fost Marea Pată pe obrazul proaspetei Democrații Românești, alături de Revoluția Furată de KGB. Dar, așa cum peste tot în lume, Democrația a câștigat în bătălia cu tendințele autoritare și dictatoriale, la fel va câștiga și în România; Din păcate, costurile se dovedesc a fi enorme”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });