Adevărul despre amânarea măririlor salariale. Un text nerecomandat tefeliștilor. Vor plânge
News

Adevărul despre amânarea măririlor salariale. Un text nerecomandat tefeliștilor. Vor plânge

Patrick André de Hillerin de la Catavencii a scris cel mai bun text probabil despre subiectul amânării majorarilor salariale. Scurt si la obiect acesta a punctat bucuria prostilor dar si cum sta realitatea.

”Văd că adversarii măririi salariilor bugetarilor jubilează acum că „medicilor și profesorilor nu li se mai măresc salariile în iulie”. Eu știu că mulți dontre acești oameni, prezenți în ianuariea și februarie în stradă, au citit programul de guvernare al PSD. Eu doar l-am răsfoit, că nu aveam de gând să-i votez.

loading...

Dar în ce am răsfoit și în ce am citit/ascultat în ultimele luni, salariile profesorilor urmau să crească de la 1 ianuarie 2018, ale medicilor la fel și, în general, alte tuturor bugetarilor la fel. Diferența e că majoritatea salariilor crește cu 25% din ianuarie, iar la profesori cresterea trebuia sa fie cu 50%, iar la medici cu 100%.

Ce s-a întâmplat azi în Cameră e că s-a amânat cu două luni creșterea și în cazul profesorilor și al medicilor. În ianuarie le cresc și lor salariile ca tuturor, cu 25%, iar în martie cu restul de până la 50% respectiv 100%.
Una e să zici: uite, labagiii de pesediști, amână cu două luni majorările salariilor medicilor și profesorilor, cu totul alta e să spui că ar fi fost vreodată vorba ca salariile să crească de la 1 iulie.

Și încrâncenarea asta, bucuria tembelă că nu le cresc salariile unor oameni. Foarte mișto. Da’, în general, puteați rezista să postați până digerați com-plet informația, că n-ar mai fi părut nici că nu știți despre ce vorbiți, nici că vi se umple sufletul de fericire când vedeți capra vecinului flămândă”, a scris Patrick André de Hillerin.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });