Externe

Afirmație ZGUDUITOARE: ”Ori de câte ori ISIS a cerut ajutor în Siria, America a fost acolo”

Imamul Ayatollah Khamenei a condamnat atacul asupra Siriei, lansat de Statele Unite, Marea Britanie și Franța, și a afirmat:

„Atacul de dimineață asupra Siriei este o crimă. Declar ferm că președintele SUA, președintele Franței și primul ministru al Marii Britanii au săvârșit o crimă majoră. Aceleași acte criminale ca în Irak și Afganistan”, a spus acesta potrivit abna24.com.

loading...

„Cei care au sprijinit odată ISIS, discret, pretind că i s-au opus astăzi. Este doar o minciună. Statele Unite nu au jucat niciun rol în înfrângerea ISIS. ”

Ayatollah Khamenei a subliniat apoi declarații suplimentare de înșelăciune din partea SUA, indicând: „În discursul său, cu câteva ore în urmă, președintele SUA a spus că ar putea învinge ISIS în Siria: o altă minciună fără rușine!”

Mai mult, el a informat publicul cu privire la adevărul relației SUA cu ISIS: „Ei, acolo unde credeau că este necesar, au intrat și au ajutat [ISIS]. Când elementele principale ale ISIS au fost înconjurate, le-au salvat. Chiar înainte de aceasta, ei au fost implicați în crearea ISIS. Ori de câte ori ISIS a cerut ajutor în Siria, Statele Unite au fost acolo”

loading...
To Top