News

Afirmații uluitoare. Vișan arunca bomba despre Hans Klemm: El este…

Hans Klemm este președintele de facto al României numit de USA. Este afirmația șocantă făcută de Gelu Vișan care scrie într-o postare pe Facebook despre acest lucru. El mai scrie și despre experimentul DNA, Supremația Serviciilor, încălcarea Drepturilor Omului, Experimetul Hipermarketurilor plasate în centrele orașelor care sufocă producția proprie.

”De când studiez politică, adică de vreo treizeci și cinci de ani, am învățat un lucru: În spatele fiecărui fenomen politic este o cauză mult mai profundă, internă sau externă. Identificarea ei duce la găsirea soluțiilor ulterioare. In anii 80, de exemplu, au apărut o serie de cărți care criticau activitatea unor prim-secretari. Tot atunci am avut acces la unele informări ale Securității către regim, informări care arătau clar că Ceaușescu era informat cu situația reală din țară, cu nemulțumirea populației; a încercat să dea vina pe prim-secretarii de județ, pe care-i făcea responsabili de toate relele…

Doar cei naivi mai pot crede că România e de capul ei. Rolul politicianului Român, profesionist, ar trebui să fie acela de a cunoaște bine realitățile internaționale, interesele marilor puteri, pentru a-și servi țara. Ceea ce se întâmplă în România zilelor noastre arată ca și când am fi o țară ocupată, în care deciziile sunt luate în cu totul altă parte: A se vedea liniștea așternută după ce ambasadorul SUA i-a luat apărarea lui Koveși. Îmormântare; Liniște adâncă; Muțenie. Dar noi nu suntem un Stat al USA, suntem membri UE. Ei și? Cohortele de lingăi au ieșit să spună: ” Vezi cum i-a potolit Klemm? Pentru necunoscători, Hans Klemm este președintele de facto al României numit de USA. De ce au amuțit toți? Păi dacă avem nevoie de ei să ne apere de ruși. Am înnebunit? Iar pentru asta stăm în genunchi și vindem România cu totul?

loading...

Experimentul DNA, Supremația Serviciilor, încălcarea Drepturilor Omului, Experimetul Hipermarketurilor plasate în centrele orașelor care sufocă producția proprie, raderea de pe fața pământului a întreprinderilor proprii, capitalul străin care îl omoară pe cel românesc, distrugerea companiilor naționale, totul parcă face parte dintr-un plan bine pus la punct; și chiar așa e. Marea problemă este că nu putem să acuzăm pe nimeni pentru asta, ci pe românii care consideră un dat de sus ceea ce se întâmplă. Complexul „Miorița”. Politicienii Români, puși cu spatele la zid de „Lupta Anticorupție”, se trezesc dimineața cu gândul cum să nu fie arestați, nu ce ar trebui făcut pentru a nu fi Ocupați de tot. OK, ai greșit, poți plăti pentru asta, dar bate-te pentru Dreptatea țării tale și mori cu pieptul sus, ca un bărbat de Stat! Găinari. Am citit, de exemplu, că exportăm gaze naturale în Ungaria, cerință a UE, în același timp noi importând la un preț prohibitiv din Rusia. Cum vi se pare?

„Lupta” anticorupție, căreia o să-i spun Luptă de clasă, are ca scop decimarea politicienilor români, vinovați sau nu, pentru ca în locul lor să fie puși roboței ușor manipulabili. De ce? Simplu: pentru a domina economic și politic România. Nimeni nu are chef de o Românie puternică la Granița de Est a UE și NATO. Cum poți subordona o țară? Distrugând politicienii în care bagi groaza, chiar dacă pentru asta distrugi Democrația. Și ei ce fac? Se duc la moaște și se roagă să nu fie ridicați cu Mascații a doua zi, iar în restul timpului stau cu capul între picioare (ale lor și câteodată ale cui le spune că-i scapă)

Aud tot felulu de politicieni și analiști tâmpiți spunând că din cauza intereselor Globale complicate nu avem decât să ne plecăm capul. „Capul Plecat, Sabia nu-l taie”-un proverb cretin. O să vi se pară ciudat ce scriu acum, dar asta e realitatea: Germania, USA, Rusia, Franța, nu sunt România, ele au interesele lor, noi pe ale noastre. Iar România nu e mingea de ping-pong între USA-Germania și Rusia. Șansa noastră e UE, ca membri cu drepturi depline, nu ca țară ocupată.

Cine să facă asta, cine să ne redea Demnitatea ca nație? Dragnea, un mic șarlatan de Teleorman prins cu chiloții în vine, căruia Koveși îi arată „jordeaua”? Ludovic Orbán, mergând cu maimuța în spate? Tăriceanu, mort de frica dosarelor? Nu spun nimic de Iohannis, pentru că el ne-a vândut. Mai e ceva de făcut? Vom vedea”, a scris Vișan pe Facebook.

loading...
To Top