Externe

ALERTĂ – Atentat TERORIST în Barcelona – O furgonetă a intrat din plin în oameni

Atentat terorist in Barcelona. O furgoneta a intrat intr-o multime. Pana la ora actuala sunt zeci de raniti dar despre numarul mortilor nu se stie nimic. Soferul a fugit imediat de la fata locului. Poliția au deschis o operațiune și îl caută. Zeci de ambulanţe şi vehicule ale poliţiei au fost trimise la locul incidentului.

Zona a fost blocata iar metroul a incetat sa mai circule. La Rambla, locul în care s-a produs atacul, este una dintre cele mai aglomerate artere ale Barcelonei.

loading...

Acest tip de atentat s-a mai vazut in Franta, Anglia, Germania. Europa in acest moment este continentul in care te poti intreba daca sa mergi in orasele populate.

Numeroase persoane au fost lovite de un individ cu o autoutilitară, pe Bulevardul La Rambla din Barcelona. Multe persoane au fost rănite„, a transmis Poliţia regională (Mossos d’Esquadra). Nu este clar care este motivul pentru care individul a lovit pietonii. Update 19.00. Peste 20 de raniti si o persoana decedata. Politia confirma ca este un atentat terorist.


Se actualizeaza

loading...
To Top