News

ALERTĂ – Dragnea NU E PENAL! Decizia luată de INSTANŢA SUPREMĂ este lovită de nulitate

Judecătorul Mădălina Elena Dârdeci de la Tribunalul București aruncă bomba după ce Curtea de la Strasbourg a decis că judecătorii care nu au judecat procesul lui Liviu Dragnea nu pot semna și motiva hotărârile altora, întrucât violează dreptul la un proces echitabil, potrivit evz.ro.

Aceasta spune într-o postare pe Facebook că „potrivit legislației noastre, nesemnarea unei hotărâri judecătorești reprezintă o cauză de nulitate”.

loading...

„Decizia CEDO prin care s-a constatat încălcarea art.6, referitoare la motivarea și semnarea unei hotărâri judecătorești de judecători care nu au pronunțat solutia(nu au participat la administrarea probelor și la dezbaterea asupra fondului), trebuie/ar trebui să determine o modificare a legislației!

Ganditi-va ca exista judecători care au plecat la pensie/au demisionat și si-au lasat fisetele pline cu dosare neredactate, există judecători care …au murit, și cate și mai câte situații.. .Plus ca, potrivit legislatiei noastre, nesemnarea unei hotărâri judecătorești reprezintă o cauza de nulitate…

Urmărim cu atenție și îngrijorare cum legislația.. nu va fi modificată:) Bine ati venit să vă judecati în Ro!”, a scris Mădălina Elena Dârdeci, pe Facebook, citată de stiri pe surse.

loading...
To Top