News

ALERTĂ – Poliția e acasă la Carmen Dan. Aceasta a găsit MICROFOANE într-o cameră

Ministrul Carmen Dan a chemat poliţia după ce a găsit microfoane în propria casă. În direct la România TV, ministrul de Interne a dezvăluit totul. Acesta era pus într-o priză la telefon. S-a deschis deja o anchetă având în vedere gravitatea faptei.

Am găsit un dispozitiv de înregistrare într-una dintre camerele aprtamentului în care locuiesc. De precizat că nu locuiesc într-o locuinţă RA-APPS. Dispozitivul l-am găsit într-o priză de telefon, nu era la vedere. Era conectat la o sursă de alimentare şi avea şi o baterie„, a declarat Carmen Dan pentru România TV.

loading...

Ministrul de Interne Carmen Dan a precizat că a anunţat imediat poliţia şi că se va deschide un dosar penal:

Eu sunt membru al Guvernului. Fac o sesizare de violare de domiciliu. E o locuinţă pe care am închiriat-o. Se va deschide dosar penal. Nu e o locuinţă a statului român. Nu pot să dau foarte multe amănunte. Am avut surpriza neplăcută să găsesc dispozitivul într-o priză de telefon. E surprinzător locul. Era mascat. Nu era unul la vedere că l-aş fi identificat mai uşor. Eu nu beneficiez de SPP. Nu vreau să am protecţie specializată şi nu folosesc dispozitivele pe care le am la îndemână„, a spus Carmen Dan.

A fost Carmen Dan spionată? Ce s-a dorit să se afle făcând interceptări? Cine putea să ajungă acolo într-un mod ”invizibil” și să plaseze un dispozitiv de ascultare? Sunt câteva întrebări care se pun și la care deocamdată nu se poate răspunde.

loading...
To Top