News

Alerta / PSD: Cine nu votează moţiunea se poate considera exclus

„Eu sper că la votul pe moţiune să fie o transparenţă totală, iar acei parlamentari PSD care se gândesc să nu voteze această moţiune, din punctul meu de vedere se pot considera excluşi, nu putem să reprezentăm un partid, în speţă PSD, şi să nu urmăm linia şi decizia politică care este stabilită de către forurile superioare, bineînţeles, pe baza statului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Potrivit lui Căprar, în PSD Arad s-a dat şi un vot pentru susţinerea deciziei din CEx de excludere din partid a lui Sotrin Grindeanu.

„S-au votat două rezoluţii: una pentru susţinerea a ceea ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv Central, adică retragerea sprijinului politic şi excluderea fostului nostru coleg Sorin Grindeanu, după care, cea de-a doua rezoluţie este de susţinere pentru depunerea moţiunii de cenzură. (…) În acest moment, parlamentarii PSD Arad, toţi cei patru, susţin moţiunea de cenzură şi vor vota pentru căderea Guvernului sau, mă rog, căderea primului ministru Grindeanu, că nu mai putem spune că mai există un Guvern la această oră, date fiind demisiiile celorlalţi miniştri”, a declarat Căprar.

loading...

Dorel Căprar a mai spus că Guvernul care funcţionează la Palatul Victoria fără sprijin politic, funcţionează „într-un regim haiducesc”.

Întrebat dacă parlamentarii PSD Arad vor vota în mod obligatoriu moţiunea, deputatul Dorel Căprar a răspuns că „nu e obligaţie, pentru că parlamentarii arădeni ai PSD sunt disciplinaţi”.

„Linia partidului o vom urma cu toţii, aşa cum este absolut normal, pentru că în Parlamentul României ne-au trims cetăţenii, nu suntem pe persoană fizică acolo şi reprezentăm un partid politic, eu zic cel mai puternc partid politic din România, PSD”, a mai declarat preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

loading...
To Top