News

Alina Gorghiu, previziuni sumbre pentru PSD

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu nu vede cu ochi buni situația din PSD, mai ales după ce partidul a ajuns să dea jos, prin moțiune de cenzură, propriul său guvern.

loading...

„La o zi de la desemnarea noului premier PSD a mai trecut emoția. La rece nu pot sa nu văd distanța foarte mare între așteptările liderilor PSD din momentul în care dnul Dragnea i-a convins să înceapă dărâmarea propriului guvern și situația la care s-a ajuns acum! Asta ca să nu mai comparăm prezentul cu speranțele PSD din seara de 11 decembrie 2016, ziua când a câștigat alegerile parlamentare, cu un program de guvernare azi de e amintit. Pentru a ajunge în acest punct, cred că de foarte puțini anticipat, Liviu Dragnea a declanșat o criză politică care a costat economia națională miliarde de euro.

Bugetul a intrat pe deficit în luna mai, dezechilibrul venituri – cheltuieli la 5 luni este de 3 ori mai mare decât în aceeași perioadă din 2016…deci e an rău pentru PSD. Și suntem abia la jumătatea lui”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

loading...
To Top