Alina Gorghiu sare ca arsă în cazul lui Bogdan Olteanu
News

Alina Gorghiu sare ca arsă în cazul lui Bogdan Olteanu

Presa a relatat în ultimele două zile despre relația din trecut dintre Alina Gorghiu și Bogdan Olteanu, care tocmai a fost acuzat de DNA. Mai mult, cei doi au fost și asociați într-o firmă de avocatură.

Alina Gorghiu nu a rămas impasibilă și a scris pe Facebook că regretă că politica românească este coborâtă la nivel de jigniri și atacuri la persoană și susține că politicienii trebuie să fie un exemplu pentru societate, să fie corecți și decenți în activitatea lor publică, în contextul situației lui Bogdan Olteanu.

„Unii politicieni se întrec, de câteva zile, în jigniri și atacuri la persoană sau familie. Îmi pare rău că politica în România este coborâtă uneori la acest nivel. Oamenii nu au nevoie de politicieni care să se înjure non stop între ei. Noi trebuie să fim un exemplu pentru societate, să fim corecți și decenți în activitatea noastră publică. Altfel, nu vom face decât să îndepărtăm și mai mult oamenii de politică și de vot. Cer eu scuze publicului pentru orice derapaj de limbaj, chiar dacă el este promovat de adversarii noștri politici. În PNL, vom prefera întotdeauna ironia în locul înjurăturii și verbul în fața adjectivului”, afirmă Alina Gorghiu într-o postare pe Facebook.

loading...

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, că ea crede în nevinovăția lui Bogdan Olteanu, pe care îl crede un ”om corect” și cu care a fost asociată. Șefa liberalilor a mai precizat că a fost colegă cu Bogdan Olteanu și asociată cu el într-o firmă de avocatură.

”Nevinovăția e evidentă oricând, nu doar a lui Bogdan Olteanu, ci a oricărui om care merge în fața instanței să-și arate nevinovăția. Apoi, n-am comentat niciodată dosare în curs și nici n-am s-o fac”, a spus Alina Gorghiu, copreședinte PNL, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada iulie – noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral, constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });