ANAF a descins la Antena 3. Ordin de evacuare urgentă! Zona în care se află Antena 3, împânzită de mașini ANAF
News

ANAF a descins la Antena 3. Ordin de evacuare urgentă! Zona în care se află Antena 3, împânzită de mașini ANAF

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea 100 de Minute că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate. Mircea Badea a afirmat că este o răsplată la dezvăluirile făcute despre judecătoarea Camelia Bogdan. Evacuarea Antenei 3 vine și în contextul schimbării fostului șef al ANAF.

În aceste momente, zona în care se află sediul Antena 3 este împânzită de mașini ale inspectorilor ANAF.

loading...

”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închiere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea.adrian-ursu-sunt-tot-felul-de-incercari-de-a-decredibiliza-antena-3-si-oamenii-ei-5872735

„Ce se întâmplă acum, sub noua conducere ANAF, e punere în aplicare a unui plan care exista demult. Demonstraţia de forţă s-a realizat şi prin decapitarea conducerii ANAF. Are unicul scop de a stinge ecranele cu sigla Antena 3, de a elimina tot ce a fost informaţie corectă, pentru a trece în altă perioadă în care liniştea se aşterne peste România. Nu cred că vor reuşi însă. Vom emite de aici încolo aşa cum vom putea” a spus Adrian Ursu, realizatorul emisiunii „Secvenţial”.

”Trăim orele în care suntem amenințați că nu ne veți mai vedea de acum înainte. Instituțiile statului vor întreruperea emisiei Antenei 3”, a spus Alessandra Stoicescu, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. ”E unul din cele mai dificile momente pe care îmi inchipuiam că-l vom putea trăi”, a spus Alessandra Stoicescu.alessandra-stoicescu
Jurnalistul Radu Tudor a afirmat că Antena 3 a adresat peste 20 de cereri scrise pentru lămurirea situației noastre ca și chiriaș. „Justiția română a spus ca avem dreptul de preempțiune ca și chiriaș. E un abuz inimaginabil într-un stat de drept”, a spus , luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
Actorul și europarlamentarul Mircea Diaconu a spus, luni, după ce emisia Antena 3 a fost amenințată, că acesta este ”un pumn în gura presei”.
”Mai pumn în gura presei clar și fără echivoc, greu de imaginat. Cu cățel, cu purcel pe stradă oriunde, trebuie să vă exprimați”, a comentat Diaconu. Europarlamentarul a transmis că nu este bine ca Antena 3 să tacă și să se supună.
“Eram invitat la emisiunea Alessandrei Stoicescu. M-am trezit cu nişte comisari de tip bolşevic care legitimau pe toată lumea. Sunt convins că telespectatorii vor avea o reacţie. Cum să vă pună botniţă sub forma asta? A fost ca la Gestapo, s-a depăşit orice limită. În decembrie 1989 au murit oameni pentru democraţia asta” a spus Codrin Ştefănescu, luni, după descinderile inspectorilor ANAF la sediul Antena 3 şi Antena 1.
Articol: V. Ciutacu: Nu grija pentru veniturile statului îi freca pe nervoși, ci nerăbdarea de a-i vedea executați pe Gâdea, Badea & co
”Nu-mi vine să cred că poate să existe atâta ticăloșie. Câți au fost executați, unde sunt banii țării? Cum este posibil așa ceva? Postul acesta la care ne uitam cu toții, cu admirație (…) e o mârșăvie fără seamăn”, a spus actrița Draga Olteanu Matei, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

”Aștept ca toată lumea să iasă în stradă, nu lăsați să se întâmple această mârșăvie”, a făcut actrița un apel la telespectatori.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });