News

Anatol Basarab despre Iohannis, Tudose și viitorul României. Klaus stă cel mai prost

Premierul Mihai Tudose a fost analizat de Anatol Basarab din punct de vedere numerologic. Data de naștere a dezvăluit lucruri neștiute despre sensibilitatea acestuia, Mihai Tudose fiind, de fapt, o persoană grijulie și pricepută.

„Mihai Tudose are cifra de grație 6. Este ironic, dar nu oricine poate da dovadă de ironie. Știe să comunice cu oamenii, nu e izolat, nu e autist, e maniacal. Are nevoie de stări diversificate. Are un sistem psihic de timp centriped. Este foarte priceput, tenace, poate fi agresiv, dar agresivitate de tip emoțional, el nu ține în el. Este bărbat, dar este născut în data de 6. Este un bărbat cu suflet de femeie. Este grijuliu ca o femeie. Destinul lui este 5, trebuie să învețe să joace, să fie mai speculativ” a spus Anatol Basarab, potrivit știripesurse.

Anatol Basarab a analizat în emisiunea „Voi cu Voicu”, de la Antena 3, și data de naștere a președintelui Klaus Iohannis.

loading...

Klaus Iohannis e născut în data de 13, iar numărul său este 4, care înseamnă că este abil. Își limiteasă capacitatea de a face lucrui. Destinul lui este 7, este venit să acumuleze înțelepciune, va să își atingă misiunea. Are o capacitate de a receptționa informație, de a depozita, păstra. În 2019, el va fi în al 7-lea an al ciclului dezvoltării sale, ceea ce îi va îngreuna accesul la președinție. Îi este greu să comunice așa că încearcă să comunice clar și la subiect” a spus Anatol Basarab.

Despre viitorul României, așa cum este el văzut din punct de vedere numerologic.

Oare la noi în România nu apar tot felul de evenimente ale naturii cu care nu suntem obișnuiți? Suntem și într-un război psihologic, informațional. soarele sau o stea ne arată nu numai ziua sau noapte, dar ne arată și semnele care vor veni. Din punct de vedere numerologic, anul care va veni 17, alcătuiesc cifra de grație 8, deci este cifra Români. Lucrurile cu adevărat interesante vor începe după 20 septembrie. În România se întâmplă lucruri foarte grave, dar nu trebuie să vin neapărat din afară. Cel mai mare rău care ne poate veni nouă, vine chiar din interiorul țării. 8 e o cifra foarte interesantă, un cerc mic sus și un cerc mare jos. Cercul mare reprezintă lumea, cercul mic reprezintă puterea. Eu nu mă tem atât de mult în 2017 de lucrurile care vin din afară”, a spus Anatol Basarab.

loading...
To Top