News

Andronic: Am primit informația certă că Procurorul General Augustin Lazăr i-a cerut…

Jurnalistul Dan Andronic își continuă seria dezvăluirilor și anunță că ”taica Lazăr” are o solicitare către ministrul Justiției. Este greu de înțeles acum ce ar putea să-i ceară Lazăr ministrului Justiției mai ales că aceștia și-au dat în ultima perioadă replici mai puțin prietenoase.

”LUI TAICA LAZĂR I S-A FĂCUT FRICĂ! „2009” bate la ușa lui Kovesi… Am primit informația certă că Procurorul General Augustin Lazăr i-a cerut ministrului Justiției, Tudorel Toader, să medieze o întâlnire cu membrii comisiei parlamentare de anchetă a evenimentelor din 2009.

Locul: la minister. Scopul: lămurirea aspectelor pe care le cercetează comisia plus salvarea „onoarei” Codruței.
Motivul: lui Taica Lazăr i s-a făcut frică, mai ales după decizia CCR”, scrie Dan Andronic.

Mai mult, Biroul Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in calitate de mediator, vor avea o intalnire in cursul acestei saptamani pe tema dosarului clasat referitor la scrutinul prezidential din 2009, a anuntat presedintele Comisiei parlamentare, deputatul Oana Florea, potrivit Agerpres.

loading...

„Domnul Tudorel Toader isi va exercita rolul de mediator si in cursul acestei saptamani Biroul Comisiei de ancheta va avea o intalnire cu procurorul general, pentru discutii pe tema dosarului clasat solicitat de Comisia noastra”, a afirmat Oana Florea, dupa sedinta de luni a Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009. Ea a precizat ca intalnirea se va desfasura in biroul ministrului Justitiei miercuri sau joi.

Imediat ce informația a ajuns pe piață, procurorul general Augustin Lazăr a spus că nu știe nimic.

„Referitor la afirmațiile apărute în spațiul public potrivit cărora domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, urmează să aibă o întâlnire cu Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din decembrie 2009, Biroul de informare și relații publice este împuternicit să facă următoarele precizări:

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, nu are cunoștință despre o asemenea întâlnire la Ministerul Justiției și cu atât mai puțin despre obiectul acesteia.

Menționăm însă faptul că procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție își exprimă disponibilitatea pentru dialog în conformitate cu atribuțiile specifice funcției și dispozițiilor legale în vigoare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

loading...
To Top