News

Andronic, dezvăluiri despre Sistem și cum mai arată STATUL PARALEL. Anunț GRAV despre Dragnea

Jurnalistul Dan ANDRONIC, autorul a mai multor dezvăluiri despre sistem susține că lucrurile s-au schimbat în această privință dar nu atât de bine încât să debordăm de optimism. Cu alte cuvinte, modificări au avut loc dar scheletul a rămas. Mai exact, anumite legături între procurori și magistrași s-au păstrat chiar cu trecerea anilor și a schimbărilor politice.

”Oricum nu mai e în forma cum a fost până acum un an jumate – doi ani, lucrurile s-au modificat, dar nu înseamnă că s-a schimbat ceva în bine, pentru că traseele care s-au construit timp de 10-12 ani au râmas.

Legăturile personale între anumiți procurori și anumiți judecători au rămas și avem exemple de decizii cel puțin ciudate aproape zilnic. Mâine public o scrisoare a lui Alexandru Adamescu, patronul de la România Liberă, băiatul decedatului Dan Adamescu, care spune un lucru stupefiant, că a cerut DNA-ului, procurorilor DNA să fie testat cu detectorul de minciuni, să dea declarații și DNA-ul a refuzat. Pentru că DNA-ul vrea de fapt să-l aresteze.

Mai mult, spune că de 7 luni de zile, n-a primit raportul autopsiei tatălui său. Nemaivorbind, știm toți condițiile în care a murit, dar nu țtim și de ce a murit, nu știm care au fost cauzele reale.

loading...

Deci concluzia pe care o trage mâine Alexandru Adamescu și pe care a mai regăsit-o în alți oameni, este că România nu vrea să se judece, ci vrea să-și omoare adversarul.

Asta-i din păcate paradigma în care trăim. Este o paradigmă crudă care a transformat toată această luptă anticorupție într-un instrument de terminare”, a spus Andronic.

Acesta a făcut și un anunț important despre liderul PSD, Liviu Dragnea.

S-a decis! Liviu Dragnea va fi pus sub acuzare de către DNA până să se termine controlul Inspecției Judiciare. Aceeași păsărică-sursă ca și la precedentele informații.  Deci pare să prindă contur ideea că LCK vrea să se facă scut-uman din Dragnea! PS. Deep-bird, că nu i-a plăcut nickname-ul de Păsărică, zice că pot să mai adaug un nume: Lacul Belina.  Plus ceva Sevil Shhaideh”, scrie Andronic pe Facebook.

loading...
To Top