Andronic, dezvăluiri despre Sistem și cum mai arată STATUL PARALEL. Anunț GRAV despre Dragnea
News

Andronic, dezvăluiri despre Sistem și cum mai arată STATUL PARALEL. Anunț GRAV despre Dragnea

Jurnalistul Dan ANDRONIC, autorul a mai multor dezvăluiri despre sistem susține că lucrurile s-au schimbat în această privință dar nu atât de bine încât să debordăm de optimism. Cu alte cuvinte, modificări au avut loc dar scheletul a rămas. Mai exact, anumite legături între procurori și magistrași s-au păstrat chiar cu trecerea anilor și a schimbărilor politice.

”Oricum nu mai e în forma cum a fost până acum un an jumate – doi ani, lucrurile s-au modificat, dar nu înseamnă că s-a schimbat ceva în bine, pentru că traseele care s-au construit timp de 10-12 ani au râmas.

Legăturile personale între anumiți procurori și anumiți judecători au rămas și avem exemple de decizii cel puțin ciudate aproape zilnic. Mâine public o scrisoare a lui Alexandru Adamescu, patronul de la România Liberă, băiatul decedatului Dan Adamescu, care spune un lucru stupefiant, că a cerut DNA-ului, procurorilor DNA să fie testat cu detectorul de minciuni, să dea declarații și DNA-ul a refuzat. Pentru că DNA-ul vrea de fapt să-l aresteze.

Mai mult, spune că de 7 luni de zile, n-a primit raportul autopsiei tatălui său. Nemaivorbind, știm toți condițiile în care a murit, dar nu țtim și de ce a murit, nu știm care au fost cauzele reale.

loading...

Deci concluzia pe care o trage mâine Alexandru Adamescu și pe care a mai regăsit-o în alți oameni, este că România nu vrea să se judece, ci vrea să-și omoare adversarul.

Asta-i din păcate paradigma în care trăim. Este o paradigmă crudă care a transformat toată această luptă anticorupție într-un instrument de terminare”, a spus Andronic.

Acesta a făcut și un anunț important despre liderul PSD, Liviu Dragnea.

S-a decis! Liviu Dragnea va fi pus sub acuzare de către DNA până să se termine controlul Inspecției Judiciare. Aceeași păsărică-sursă ca și la precedentele informații.  Deci pare să prindă contur ideea că LCK vrea să se facă scut-uman din Dragnea! PS. Deep-bird, că nu i-a plăcut nickname-ul de Păsărică, zice că pot să mai adaug un nume: Lacul Belina.  Plus ceva Sevil Shhaideh”, scrie Andronic pe Facebook.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });