Andronic îl SPULBERĂ pe Berceanu
News

Andronic îl SPULBERĂ pe Berceanu

Fostul preşedinte al PDL Dolj Radu Berceanu a întrebat marţi dacă Dan Andronic, cel care a lansat informaţia despre întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea din seara turului doi al alegerilor prezidenţiale din 2009, a participat la respectiva întâlnire în calitate de jurnalist sau de consultant politic, precizând că acesta nu a avut niciodată ”niciun habar” despre campania electorală, dar totuşi a încasat sume de bani în această calitate.

Dan Andronic nu a stat mult pe gânduri și i-a dat o replică de ținut minte. ”Cum a făcut o avere de 20 de milioane de euro? Eu mai am unele amintiri, el nu…Vrei să ne aducem aminte împreună de un tânăr, pe numele lui Liviu Niță, ca să o luăm de la origini? Mirel Curea, mai ții minte povestea? Putem avansa în timp, fără mare efort”, spune printre altele Andronic. Redam postarea:

loading...

Ridic mănușa! Radu Berceanu a rămas o țață de provincie, tare-n gură. Ca să vadă cât a plătit partidul pentru consultanță nu are decât să-i întrebe pe Blaga și Videanu, colegii lui haiducie. Despre campanii electorale.
Radu Berceanu a mâncat bătaie de fiecare dată când n-a candidat pe listă, așa că ar face bine să nu se dea expert. Acum face jocurile în PNL unde a pus o grămadă de bani pe un candidat. Nu spui cine…

Ce am făcut eu în campania electorală, poate să-l întrebe pe Băsescu. Singurul șef adevărat pe care l-a avut. Restul au fost doar superiori! Despre taxe și impozite. Cum a făcut o avere de 20 de milioane de euro? Eu mai am unele amintiri, el nu… Vrei să ne aducem aminte împreună de un tânăr, pe numele lui Liviu Niță, ca să o luăm de la origini? Mirel Curea, mai ții minte povestea? Putem avansa în timp, fără mare efort.

Radule, erai mai simpatic, mai tânăr și mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș… Dacă este să vorbim despre lucruri serioase poate explici cum ai susținut timp de ani buni de zile că Hotelul Jiul nu este al tău, iar când a devenit Ramada, brusc, a intrat în portofoliul familiei. Întreb pentru un prieten”, a scris Andronic.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });