News

Andronic, mesaj cu subinteles despre Kovesi si Dragnea: Căldura lunii august va fi greu de suportat

Perchezițiile de la TelDrum, asaltul procurorilor la ferma de porci, viitoarea citare la DNA a fiului său, toate evenimentele din ultima vreme duc spre un singur rezultat, potrivit lui Dan Andronic care notează toate acestea într-un editorial din Evenimentul Zilei.

”Denunțarea unilaterală de către SRI a tuturor protocoalelor de colaborare cu instituțiile de forță, a avut un efect imediat. Lupta anti-corupție s-a fâsâit, n-au mai existat dosare spectaculoase, iar așa cum recunoștea Laura Codruța Kovesi, DNA are nevoie de ceva nume de miniștri cu care să iasă în public lunar. Ca și Daenerys Targaryen, Kovesi stă călare pe un dragon căruia trebuie să-i dea de mâncare zilnic, ca să nu o mănânce pe ea. 

În acest mecanism a picat Liviu Dragnea. Aș spune că pur și simplu i-a venit sorocul, pentru că despre subiectul Brazilia, TelDrum se știe de ani de zile. Investigația RISE Project a fost doar pretextul de care avea nevoie DNA ca să cerceteze din nou ceea ce mai cercetaseră.

Liviu Dragnea nu este un lider bătăios, dar va fi silit să se bată pentru viața lui. Și a familiei lui. Laura Codruța Kovesi îi va aplica aceeași matrice ca și celorlalți. În ciuda faptului că la un moment dat o mângâia pe ghips.

loading...

Nu tandrețea este cheia întregii afaceri. Așa cum îmi spunea unul din liderii Operațiunii “Noi suntem Statul!”, singura soluție corectă este cea legislativă. Dar, din păcate, în zona Parlamentului și a Guvernului funcționează extrem de bine sentimentul FRICII.

Așa că teroarea se va intensifica, iar căldura lunii august va fi greu de suportat pentru unii.”, scrie Andronic.

Mesajul postat ieri de Andronic este ingrijorător pentru Dragnea:

”Când am spus că finalul lunii August este punctul ZERO al decapării lui Dragnea, unii au strâmbat din nas. Sper că ceea ce văd confirmă informațiile mele. Acum vă spun că este o competiție contra-cronometru pentru ca lucrurile să se termine înainte de finalizarea controlului Inspecției Judiciare la DNA.

Au zis că termină pe 11 August, au amânat pentru 25 ale aceleiași luni, s-au intensificat presiunile pentru pârlirea lui Dragnea.  Părerea mea… La cât de bine erau pregătiți UM Știri Fierbinți și Digi să difuzeze materiale despre marea evaziune de 200.000 de euro, cred că-mi înțelegeți raționamentul”.

loading...
To Top