News

Andronic, opinie interesantă despre cafteala dintre Palada și Goțiu

Scene incredibile în platoul B1 TV. Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în mandatul de premier al lui Victor Ponta, se pare că l-a lovit cu pumnul şi cu picioarele pe Mihai Goțiu, senator USR, și vicepreședinte al Senatului, în pauza publicitară a emisiunii ”Talk B1”, moderată de Nadia Ciurlin.

Jurnalistul Evenimentul Zilei Dan Andronic a sintetizat extrem de bine tot conflictul.

”Un scurt comentariu la incidentul de ieri de la B1 TV, pentru că văd că mulți n-au înțeles ce s-a întâmplat. Deși inițial am crezut că este o glumă, am văzut că lucrurile sunt mai serioase. Așa că am urmărit emisiunea și ceea ce s-a scris.

loading...

1. Mirel Palada s-a auto-exclus din rândul celor care mai pot purta un dialog într-o emisiune. Gestul său nu are justificare, iar faptul că practică aikido este un argument în plus că nu avea de ce să reacționeze așa.

2. Mihai Goțiu a făcut tot posibilul ca să-l provoace. Mirel Palada când l-a întrerupt a făcut-o spunând : Îmi cer scuze că vă întrerup… S-a ales cu apelativul de nesimțit. După care Goțiu a continuat, în direct, să-l facă nesimțit.

3. Din ceea ce mi-au povestit cei din studio, senatorul USR, în pauză, a recidivat, iar Mirel Palada l-a pocnit.
Concluzia: vorbim de două persoane agresive, una verbal, alta fizic. Vorbim de un comportament suburban în cazul celor doi, de încălcarea limitelor unei dezbateri civilizate. Asta ca să fie clar că din punctul meu de vedere nu există victime/eroi în această poveste”, a scris Andronic pe Facebook.

loading...
To Top