ANI a decis: Viceprimarul Romanului este incompatibil
Life

ANI a decis: Viceprimarul Romanului este incompatibil

Agenția Națională de Integritate a constatat în 12 iulie starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă și penală în cazul a cinci foști și actuali aleși locali (viceprimar și consilieri locali).

loading...

Viceprimarul Romanului, Lucian Micu se află în stare de incompatibilitate începând cu 30 august 2012, întrucât deține simultan funcția de viceprimar și funcția remunerată de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Roman, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și k) din Legea nr. 161/2003. (decizia aici)

JUNC MIRCEA VALENTIN, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Ștei, județul Bihor

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 iunie 2012 – 7 februarie 2013, întrucât a deținut simultan funcțiile de consilier local și de membru al Consiliului de Adminsitrație al S.C. Solceta S.A. (societate în cadrul cãreia Orașul Ștei are calitatea de asociat cu o cota de participare la pierderi și beneficii de 98,07%), încãlcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

FEIER DUMITRU, consilier local al comunei Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș și fost viceprimar al comunei Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș in perioada 2008 – 2016

În perioada exercitãrii funcției de viceprimar, a semnat acte administrative (referate de necesitate și ordine de platã), ce au produs un folos material (în cuantum de 544.196,98 Lei) pentru fiul sãu, în baza contractelor comerciale de prestãri de servicii și furnizare de produse cu S.C. Trafimex S.R.L. (societate comercialã la care fiul sãu deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator).

loading...

În perioada exercitãrii funcției de viceprimar, a semnat, în baza contractelor comerciale de prestãri de servicii și furnizare de produse cu S.C. Trafimex S.R.L. (societate comercialã la care fiul sãu deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator), acte administrative (referate de necesitate si ordine de platã) ce au produs un folos material (în cuantum de 544.196,98 Lei) pentru fiul sãu.

POP PETRE, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 septembrie 2008 – 22 noiembrie 2012, întrucât a deținut simultan funcțiile de consilier local și de șef serviciu în cadrul Serviciului Public Administrația Piețelor și Exploatarea Platformelor Comerciale și respectiv pe cea de Administrator Public în cadrul aparatului de specialitate a primarului, încãlcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

PÃUNESCU DUMITRU OCTAVIAN, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Malaia, Județul Vâlcea

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2012 – 04 februarie 2016, întrucât în perioada exercitãrii mandatului de consilier a semnat un contract de prestãri servicii, respectiv închiriere utilaje pentru situații de urgențã – deszãpezire, cu o valoare totalã de 3.200,19 Lei între Primãria Comunei Malaia și S.C. Padoprod S.R.L., societate comercialã în cadrul cãreia acesta a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator, încãlcând astfel dispozițiile art. 90 alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. FEIER DUMITRU și POP PETRE nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare. (foto: news-roman.ro)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });