Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Legile Justiției. Propaganda ar putea lua FOC. Toader spune …
News

Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Legile Justiției. Propaganda ar putea lua FOC. Toader spune …

Tudorel Toader a afirmat că la minister urmează să soseasă proiectul de lege privind modificările la legile justiției cu observațiile CSM, iar apoi urmează ca acesta să parcurgă procesul legal înainte să fie discutat în Guvern și trimit în Parlament. Un moment mult așteptat de majoritatea românilor dar nedorit de propaganda care a lovit pentru asta atât de mult în oficialul de la Justiție.

loading...
loading...

„CSM ne-a comunicat și în scris și verbal faptul că pâna la final de septembrie vom primi proiectul de lege pentru modificarea legii justitiei. După ce primim proiectul de lege, cu observațiile și propunerile CSM, urmează o scurtă perioadă de timp în care examinăm propunerile venite cu avizarea CSM. Subliniez – o scurtă perioadă de timp. Urmează apoi un nou parcurs de avizare care speram să dureze puțin.

Forma finala o trimitem de exemplu la Ministerul Finanțelor, avizator pentru că proiectul are și impact financiar, apoi la Ministerul Apărării, pentru că e și justițe militară, la Ministerul Sănătății, care are mai multe unități spitalicești care trebuiesc avizate. Sperăm ca această perioada să fie cât mai scurtă. Apoi prezint proiectul la guvern, sper să treaca de guvern și apoi îl trimitem în Parlament”, a afirmat Tudorel Toader.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });