News

Anunțul TRIST de ULTIMĂ ORĂ făcut de autoritățile române după atentatul terorist din Barcelona

Atentat terorist la Barcelona. Încă un român a fost rănit în atentatul de joi de la Barcelona, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numărul victimelor printre români se ridică la trei. Momentan nu ştim dacă este vorba de bărbaţi sau de femei, potrivit Antena 3.

Vestea bună este că toate cele trei persoane sunt în stare stabilă şi au fost internate în spital.

”Autoritățile spaniole au informat în această dimineață Consulatul General al României la Barcelona că printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificată o a treia victimă de cetăţenie română. Potrivit acelorași surse oficiale, și acest cetățean român este spitalizat, stare sa nefiind gravă. Precizăm că operațiunea de identificare a victimelor și cetățeniei răniților este un proces complex aflat în desfășurare, situația fiind una care se schimbă de la un moment la altul. Informații actualizate vor fi transmise pe tot parcursul evoluției situației, pe măsura obținerii de date oficiale de la autoritățile locale”, se arată într-un comunicat oficial al MAE.

loading...

Bilanţul negru se ridică acum la 13 morţi şi 100 de răniţi, conform autorităţilor spaniole.

Atentat terorist la Barcelona. Unul dintre românii răniţi se afla pe celebrul bulevard Las Ramblas, când teroristul aflat la volanul furgonetei a intrat în plin în mulţime.

Celula de criză a Ministerului Afacerilor Externe îşi continuă activitatea, iar Ambasada României la Madrid şi Consulatul General al României la Barcelona sunt pregătite să acorde întreaga asistenţă consulară posibilă.

loading...
To Top