Life

Video / Aragazul din care iese apă, nu foc. Dorele, ce-ai facut, ma? :)

Clujeanul Imre Andras, care locuieşte în zona centrală a oraşului, a postat pe pagina sa pe Facebook un video în care se poate vedea cum din ochiurile aragazului din bucătăria sa ţâşneşte apă potabilă. „Se întâmplă de 3 zile – Cluj, Str. Regele Ferdinand, nr. 25”, a răspuns el celor care l-au întrebat dacă nu e o farsă. Totul a început cu un bileţel în uşa apartamentului care îl anunţa, seara, că s-a întrerupt gazul, scrie adevarul.ro.

loading...

A doua zi, a încercat să-şi facă o cafea şi când a dat drumul la aragaz a constatat ciudăţenia: „Am dat drumul şi în loc de gaz a ţâşnit apă”. „Domnul Imre, măcar acum puteti pârli porcul cu duşul de la baie şi sa faceti nişte frigarui în lavoar”, a făcut haz de necaz un prieten. Alţi internauţi au invocat „mâna lui Dorel”.

Se pare că au avut dreptate. Problema a apărut după ce un vecin şi-a instalat centrală termică cu un instalator nu foarte priceput. „Apa s-a conectat la conducta de gaz. Au montat greşit o centrală termică – bineînţeles fără autorizaţie..”, a concluzionat clujeanul. Gazul a fost oprit în zonă până la remedierea problemei.

loading...
To Top