News

Așa a aflat România că mascații au luat cu asalt ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea

Se dă cetățeanul X. Român și tânăr. Omul a fost acționar la o fermă de porci și are tatăl lider politic. Sfătuit de bine sau pur și simplu pentru că așa a vrut, cetățeanul X s-a retras din firmă la începutul acestui an. Practic, economic și juridic, nu mai are nicio legătură cu societatea respectivă. Ieri, tânărul cetățean X a aflat că mascații fac descinderi la ferma unde a fost acționar. Culmea, deși nu avea nicio responsabilitate, a putut constata că în spațiul public cel vizat era chiar el, doar pentru că era fiul tatălui său. Adică fiul lui Liviu Dragnea.

Așa a aflat România că mascații au luat cu asalt ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea. Spre seară, după ce efectul de spectacol fusese deja creat și foarte bine rostogolit, avocatul a apucat să explice cum ferma fiului lui Dragnea nu îi mai aparține de fapt de o jumătate de an. Din păcate însă, memoria publică a reținut doar că mascații au ajuns la fiul lui Liviu Dragnea.

loading...

Ce s-a întâmplat în realitate…Dintr-o acțiune anunțată pentru combaterea evaziunii fiscale în construcții, prelucrare deșeuri și creșterea porcinelor, desfășurată în 80 de locații din 8 județe și care viza un prejudiciu de 9 milioane de euro, România a rămas cu ideea că sunt probleme doar acolo unde s-a putut face o legătură cu numele Dragnea. Administratorul firmei a fost reținut în niște condiții care i-au uimit pe avocați, dar mai urmează filmul chemărilor la audieri.

Urmăriți cu atenție desfășurarea evenimentelor, pentru că așa arată o vânătoare de politicieni. De data asta a fost vorba despre Dragnea și fiul său, deși nu s-au prezentat probe că ar avea vreo legătură. Chiar dacă nu vă place Liviu Dragnea, nu vă bucurați, pentru că asta se poate întâmpla oricui, cu familie, cu copii, cu prieteni, care devin victime colaterale. Cum deranjezi sistemul, cum încep audierile, asta dacă mai avea cineva vreo îndoială ! (Un text de Danile Savu, fost senator)

loading...
To Top