Asta e cea mai scumpă pizza din lume. Nu-ți permiți jumătate de felie
Socant

Asta e cea mai scumpă pizza din lume. Nu-ți permiți jumătate de felie

Louis XIII este cea mai scumpă pizza din lume și costă 8.300 de euro. Este un produs extrem de scump ceea ce îl face exclusivist. Ce face acestă pizza cea mai scumpă din lume? Ei bine, doar crearea blatului durează 72 de ore pentru a ajunge în starea optimă și pentru a începe „fabricarea„ produsului.

cea mai scumpa pizza din lume 2

Acesta este acoperit cu mozzarella Bufala (mozzarella de bivoliță), trei tipuri de caviar, homar din Norvegia și Cilento , și este ușor pudrată cu boabe de sare roz din râul austalian Murray. Toate ingredientele folosite sunt certificate ca bio.belissima-pizza

„Pizza de 20 de centimetri conţine ingrediente precum homar, caviar, opt feluri de brânza şi sare de mare australiană. E delicioasă”, a spus Renato Viola, creatorul celei mai scumpe pizza din lume.

loading...

 cea mai scumpa pizza din lume 3

Pizza este destul de mică. Are un diametru de 20 cm, și este pentru două persoane. Mai mult, aceasta este servită la domiciliu  clientului. Echipa de catering este format dintr-un bucătar chef în pizza ( Renato Viola ) , un somelier și un bucătar . Serviciul de tacâmuri este extrem de rar, în ediție limitată.

Renato Viola este unul dintre cei mai buni masterchef din Italia. În afară de acestea el este un membru al echipei Pizza Acrobatic care a a câștigat diferite premii la concursurile din Italia și din întreaga Europă; cum ar fi Monte Carlo, Paris, Las Vegas, Miami , Londra, Roma, Napoli,  Stuttgart, Dublin, Edinburgh și Milano .

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });